2019 zijn we goed begonnen

Waar staan we nu,

 

We zijn ondertussen alweer in februari 2019, maar dat betekent niet dat we stil staan. Zoals veel klanten al weten zijn we erg druk met de nieuwe kamer, maar ook met de Zahnarzt Schillinger kamer en de kamer van HannaH zijn we bezig geweest. Sterker nog, met de kamer van HannaH zijn we op dit moment bezig om er nieuwe puzzels in te verwerken om de sfeer nog meer te verbeteren en nog meer het idee te geven dat je terug bent gegaan naar de jaren 40. We kunnen zeggen dat we hier erg gelukkig van worden als je de reacties ziet en hoort van onze gasten die deze kamer gespeeld hebben. Er is genoeg ruimte om ook de verbeelding te laten spreken en zo de intensiteit tot een maximaal te benutten en aan te spreken.

De Zahnarzt Schillinger kamer is sinds kort afgerond en behoeft alleen nog af en toe klein onderhoud om de kamer in top vorm te houden. Mocht je een speler zijn van het eerste uur, kunnen we gerust zeggen dat deze kamer opnieuw een uitdaging zal zijn. Grotendeels zijn de puzzels vervangen en dat zorgt voor een nog leukere beleving.

Om te kunnen garanderen dat we betrokken zijn met de privacy van onze gasten, laten we iedereen vanaf december 2018 een formulier ondertekenen, waarin je kunt aangeven of je de foto (foto’s maken we in principe altijd, omdat we dit een leuke herinnering vinden om mee te geven) vrij geeft om te gebruiken voor media doeleinden. is er 1 van de gasten die hiervoor geen akkoord geeft zal deze foto alleen gebruikt worden om uit te printen om de gasten dan mee te geven.  Zoals je wel kunt zien worden deze foto’s met veel plezier gemaakt en worden altijd graag mee naar huis genomen.

Kom ook eens naar onze Villa en laat ons je eens verrassen in de wereld van escapen.

Groetjes, Team Escaperoom Villa BreTil

 

Idah wil ook haar kamer

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus