Teamuitje escape room reserveren

teamuitje-escape-room-reserveren

Teamuitje escape room reserveren

Wil je een escape room van Villa BreTil reserveren voor het gehele team? Of het nu een uitje is voor het voetbalteam, school, werk of een groep vrienden, bij ons is het allemaal mogelijk. Lees in deze nieuwe blog alles over onze ontsnappingskamers en de rolverdeling van de groep.

Over Villa BreTil

teamuitje-escape-room-reserveren
Teamuitje escape room reserveren

Onze escaperoom heet Villa BreTil. Dat heeft een reden. De villa is gelegen tussen Breda en Tilburg. Plak de eerste drie letters van beide steden aan elkaar en dat maakt de naam van onze escape room. We hebben op dit moment twee kamers: een van de heer Schillinger en een van zijn dochter Hannah. In de toekomst komen er zelfs nog twee kamers bij! Beide kamers zijn perfect voor een teamuitje.

Grote groep

Bij het teamuitje escape room reserveren zul je zien dat de kamer van Dhr Schillinger een vereiste van 2 tot 6 spelers heeft en Hannah tussen de 4 en 8 spelers. Wanneer je met het hele team naar Villa BreTil komt bestaat de kans echter dat je met meer mensen bent. Het is bij ons mogelijk om met een grotere groep te spelen. Hiervoor dien je wel contact op te nemen door even te bellen of te mailen.

Rolverdeling

Bij een groepsuitje wordt gewerkt aan teambuilding. Het doel is om binnen een uur de kamer te verlaten. Het is dan ook handig om de rollen goed te verdelen. Hierdoor verlies je minder tijd en kun je beter presteren. Het is handig om van tevoren al de rollen te verdelen. Iemand die het hoofd makkelijk koel houdt kan zich bijvoorbeeld beter concentreren op puzzels en raadsels, terwijl iemand met een goed inzicht beter kan zoeken naar sleutels tijdens het teamuitje escape room reserveren.

Reserveer HIER een kamer voor een teamuitje in Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus