Speurtocht Villa BreTil

Speurtocht Villa BreTil

Ben je klaar voor één van de meest spannende avonturen in heel Nederland? De heer Quinten van Vliet vraagt dringend om professionele hulp en wil jou daar graag voor vragen. Hij heeft met enkele vrienden een verzet opgestart en is daardoor flink in de problemen gekomen.

 

Zijn verzet werd bekend bij de vijand, waarna alle leden onder moesten duiken. Voordat het zo ver was, heeft Quinten nog het geheime wapen kunnen verstoppen; een geheim wapen van de vijand. Het was alleen bij de leden van het verzet bekend waar dit wapen lag en absoluut níet bij de vijand. Totdat de vijand er blijkbaar wel achter kwam en een grote klopjacht startte.

 

Na enig nadenken constateerde Quinten dat het een bijzonder vreemd verhaal was. Alleen de leden van het verzet wisten namelijk dat dit wapen door hen gestolen was van de vijand. Hoe kon het dan dat opeens de vijand hier meer informatie over had? Hoe kon de vijand überhaupt weten van het bestaan van het verzet? Quinten wist het uiteindelijk 100% zeker: er zit een verrader binnen het verzet.

 

Het is nú aan jou de schone taak om deze verrader zo snel mogelijk te vinden. dat is niet alleen in het belang van Quinten en zijn verzetsgroep, maar van geheel Nederland. Het is de hoogste tijd om dit bijzondere verhaal tot op de bodem uit te gaan zoeken. Houd je daarbij wel vast voor een spannend avontuur; je komt ongetwijfeld allerlei verassingen tegen en je moet continue scherp zijn.

 

Ben jij er klaar voor om Quinten de helpende hand te bieden? Wil je graag dit mysterie op gaan lossen? Dan ben je van harte welkom bij Villa BreTil. In deze villa kan je bij de krantenbak een verzetskrant vinden; deze krant is van het verzet van Quinten en bevat één van de aanwijzingen die je uiteindelijk naar de verrader gaan leiden. De toekomst van Quinten en zijn verzet liggen op dit moment in jouw handen. Veel succes!

Escape room diner

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus