MoordDiner escape room

moorddiner-escape-room

MoordDiner escape room

Escape Room Villa Bretil is samen met Agatha Events een unieke samenwerking gestart. We bieden een moord diner in combinatie met onze escaperoom aan. In deze nieuwe blog lees je alles over het moordspel, informatie over het uitje, inschrijven, de prijs en onze contactgegevens.

Moordspel

moorddiner-escape-room
MoordDiner escape room

Wil je een live moordspel meemaken? Schrijf je dan nu in voor een spannende maar leuke ervaring in onze moorddiner escape room. In samenwerking met Agatha Events worden één of meer moorden gepleegd tijdens een heerlijk diner en dien jij met de rest aan tafel de moord(en) op de lossen. Professionele acteurs zullen je confronteren met verschillende scènes, politieverhoren en confrontaties. Aan het einde van het diner zal worden gevraagd om jouw bevindingen op het politieformulier te rapporteren. Daarna zal/zullen de dader(s) worden opgepakt door de agenten. Een ideaal dagje uit voor jou en je vrienden, familie, klasgenote, collega’s etc.

Informatie

We zetten graag alle informatie even kort op een rijtje voor je. De slogan van onze moord diner escaperoom is ‘Hard tegen Hart’. De gehele ‘Murder Escape Experience’ is inclusief een barbecue buffet, 6 acteurs en je zult getuige zijn van minimaal één live moord. Na de ervaring is het nog niet voorbij, aangezien er ook nog zal worden gespeeld in één van de twee escape room van escaperoom Villa BreTil.

Inschrijven, prijs en contact

Als je je graag wil inschrijven voor de moorddiner escape room bij escaperoom Villa BreTil kun je je het beste inschrijven op www.moorddiner.nl. We hebben voor de eerste groep op 30 augustus tussen 17u en 23u een speciale prijs van 155 euro per persoon. Als je vragen hebt kun je het beste telefonisch contact opnemen met Agatha Events door te bellen naar 06 2783 8080. Het adres is Damzigt 16, 3454 De Meern. Agatha Events is eveneens per e-mail bereikbaar. Voor vragen kun je een mailtje sturen naar info@agatha.nl.

Reserveer HIER voor het moorddiner bij Escape Room Villa BreTil

Dagje uit Brabant

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus