Leukste escape room van Tilburg

leukste-escape-room-van-tilburg

Leukste escape room van Tilburg

Wil je weten waar de allerleukste escaperoom van Tilburg is gevestigd? Stop dan met verder zoeken. Villa BreTil is namelijk de leukste! In deze nieuwe blog lees je waarom. Ook kom je te weten wat precies een escape room is en hoe je kunt reserveren.

Escape room

leukste-escape-room-van-tilburg
Leukste escaperoom van Tilburg

Een escape room wordt ook wel ontsnappingskamer genoemd. De naam zegt het eigenlijk al: je wordt opgesloten in een kamer en aan de hand van raadsels en puzzels moet je proberen om zo snel mogelijk uit de kamer te komen. Bij Villa BreTil krijg je hiervoor een uur de tijd. In principe is het te vergelijken met een computerspel. In plaats van achter een scherm te zitten speel je het nu zelf in de leukste escape room van Tilburg: Villa BreTil.

Onze kamers

Villa BreTil beschikt op dit moment over twee kamers. In de toekomst komen er daar zelfs nog twee bij! Alle kamers zijn gebaseerd op het verhaal van de familie Schillinger, die zich aan het einde van 1940 tijdens de Tweede Wereldoorlog in de villa vestigden. De heer Schillinger is tandarts en had de taak om het gebit van alle soldaten te verzorgen. De andere kamer gaat over zijn dochter. Hannah verstopte zich in haar kamer en de deur viel achter haar dicht. Kun jij haar vinden in de leukste escape room van Tilburg?

Kamers reserveren

Zoals gezegd is het mogelijk om in twee kamers te spelen van de leukste escape room van Tilburg: Villa BreTil. Je kunt gemakkelijk reserveren op onze website onder het kopje ‘reserveren’. Wil je liever boeken voor vandaag? Je kunt dan het beste telefonisch contact met ons opnemen. Bel in dat geval even naar +0161 20 30 40 zodat we je sneller kunnen helpen.

Een kamer in Villa BreTil reserveren doe je HIER

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus