Leukste escape room Noord Brabant

leukste-escape-room-noord-brabant

Leukste escape room Noord Brabant

Wist je dat Noord-Brabant de meeste escape rooms van Nederland heeft? De provincie in het zuiden van het land telt maar liefst 89 ontsnappingskamers. Dit heeft ermee te maken dat hier veel oude ruimtes zijn en dat is natuurlijk perfect voor de escaperooms. Lees in deze nieuwe blog alles over de allerleukste escaperoom van Noord-Brabant: Villa BreTil.

Het verhaal van Villa BreTil

leukste-escape-room-noord-brabant
Leukste escape room Noord Brabant

In het jaar 1940 tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden de Duitse soldaten zich gevestigd rondom de vliegbasis in Rijen. Natuurlijk moeten de tanden van de soldaten goed worden verzorgd en daarom werd meneer Schillinger gevraagd of hij samen mt zijn gezin in de villa vlakbij de vliegbasis wilde verblijven om daar het gebit van elke soldaat te reinigen en wanneer nodig te repareren. De tandarts had echter niet gedacht dat hij met alle leed van de soldaten te maken zou krijgen in de inmiddels leukste escape room Noord Brabant.

Het gezin

Meneer Schillinger besloot om zijn vrouw Idah en zijn dochter Hannah verborgen voor de buitenwereld te houden om hen de gruwelijke omstandigheden te besparen. Dat lukte goed: ze werden jarenlang door bijna niemand meer gezien. Af en toe zag men nog een blik van een gezinslid achter de ramen tevoorschijn komen, maar daar bleef het ook bij. Na de Tweede Wereldoorlog sloegen alle Duitse soldaten op de vlucht, echter heeft niemand meer iets vernomen van de heer M. Schillinger, zijn vrouw en kind. Het verhaal gaat dat ze nog steeds in de villa wonen en dat er zelfs geluiden van het boren te horen is.

Rust

Zo nu en dan zijn er mensen die in Villa BreTil op zoek gaan naar de familie Schillinger. Van hen worden echter vermissingen gemeld nadat ze het huis in zijn gegaan. Lukt het jou wel om de rust in de leukste escape room Noord Brabant terug te laten keren?

Reserveer HIER een kamer van Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus