Kinderfeestje escape room

kinderfeestje-escape-room

Kinderfeestje escape room

Op zoek naar een escaperoom voor een kinderfeestje? Dan ben je bij Villa BreTil aan het juiste adres. Lees in deze nieuwe blog alles over de kamers, begeleiding en tarieven.

De kamers

kinderfeestje-escape-room
Kinderfeestje escape room

Niets is leuker dan onze kinderfeestje escape room! Onze villa is gelegen in Rijen, tussen Tilburg en Breda. Bij vermelding dat het gaat om een kinderfeest, schenken we natuurlijk een glaasje ranja in en krijgt de jarige job een leuk cadeautje. Heb je specifieke wensen? Laat het ons per mail of telefonisch weten. In veel gevallen kunnen we je helpen.

Villa Bretil heeft de beschikking over twee kamers: de kamer van de heer Schillinger en zijn dochter Hannah. Het verhaal gaat dat meneer Schillinger is geschrokken van de tanden van soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog en zijn dochtertje is nog altijd vermist. Kun jij haar vinden? De kamers zijn uiteraard afgestemd op de kinderen.

Begeleiding

Begeleiding tijdens het kinderfeestje in een escape room is noodzakelijk wanneer de kids bij de tandartskamer jonger dan 12 zijn. Bij Hannah is tot 16 jaar begeleiding nodig. Dit komt door de lichamelijke uitdagingen in de kamer. Bij kinderfeestjes van kids onder de 12 en 16 jaar is het verplicht om twee begeleiders mee naar binnen te laten gaan. Dit is geheel gratis en nodig om de kinderen te helpen.

Tarieven

We beschikken over verschillende tarieven voor onze spannende en uitdagende kinderfeestje escape room. De kamer van Zahnarzt Schillinger kan vanaf 2 personen worden gespeeld. 2 personen bedraagt €85, 3 personen €85, 4 personen €95, 5 personen €105 en 6 personen kost €115. Wil je graag spelen met meer kinderen? Gelieve ons even een mailtje te sturen naar info@villabretil.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen onder het kopje ‘contact’. Bellen kan natuurlijk ook. Bij Hannah geldt een minimum van 4 personen. 4 personen bedraagt €95, 5 personen €105, 6 personen €115, 7 personen €125 en tot slot 8 personen voor €135.

Reserveer HIER een escape room voor kids

Escape room Tilburg

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus