FAQ
Een Escape Room is een ruimte waarin het de bedoeling is om door middel van het oplossen van puzzel en spel-elementen de kamer uit te komen. De maximale speeltijd hiervoor is 60 minuten. Het doel is uiteraard de snelste tijd..
Het is ten alle tijde mogelijk om bij calamiteiten de ruimte te verlaten door middel van een noodknop. Tevens wordt u door ons met een camerasysteem gemonitord.
Nee! Het is een beleving, maar absoluut niet eng.
Voor beide kamers hanteren we een adviesleeftijd van minimaal 12 jaar onder begeleiding van een volwassen persoon.
je boeking is definitief wanneer je een boeking hebt geplaatst én een bevestigingsmail hebt ontvangen. Op dit moment kan je altijd aantonen dat er geboekt is.
Ja, je kan op locatie betalen. daar kan je het volledige bedrag (en eventueel wanneer je nog wat drankjes wilt nuttigen) betalen bij ons via pin of contant.
Ja, neem contact met ons op om een wijziging aan te brengen. minimaal 24 uur voor aanvang!
Dit is geen probleem, zorg dan dat je boekt met het minmaal aantal personen dat je komt. Op locatie kan je dan alle personen waarmee je bent gekomen afrekenen. Je kan bij ons pinnen of contant betalen op locatie.
Kom je met meer personen dan je geboekt hebt, dat is geen probleem. je rekent het totale bedrag op locatie af, dus ook de extra personen. je kan bij ons pinnen of contant betalen op locatie.
Wanneer je een escape room komt spelen bij ons hanteren wij een aanvangstijd van 15 minuten, zorg dus dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent.
Jazeker, je kunt een cadeaubon kopen, neem daarvoor contact met ons op via mail info@villabretil.nl of bel ons op telefoonnummer 0161 203040
Wij kunnen je een passende aanbieding maken voor jouw bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Stuur ons je gegevens via de contactpagina of mail ons op info@villabretil.nl Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 0161 203040
De Hannah kamer is niet geschikt. Echter is de Tandarts kamer in goed overleg zeker te bezoeken met een rolstoel. Neem hiervoor eventjes contact met ons op via info@villabretil.nl of bel ons op telefoonnummer 0161 203040
Powered by Webconexus