Familie uitje Breda

familie-uitje-breda

Familie uitje Breda

Op zoek naar een leuk familieuitje in Breda? Dan ben je bij escaperoom Villa BreTil aan het juiste adres. Lees alles over escapen in onze escape room, het minimum en maximaal aantal personen en de cadeaubon.

Escapen in Escape Room Villa BreTil

familie-uitje-breda
Familie uitje Breda

Kom naar escaperoom Villa BreTil als je op zoek bent naar een familie uitje in Breda! Een escape room betekent letterlijk ontsnappingskamer. Het is de bedoeling dat je probeert te ontsnappen uit de kamer. Dit doe je door raadsels en puzzels op te lossen met je familie. Je krijgt hier 1 uur de tijd voor. Een goede rolverdeling is belangrijk, zodat je niet op elkaars lip zit en je je op één ding kunt focussen. Vergeet natuurlijk niet te genieten van het moment. Het is niet voor niets een gezellig dagje uit.

Aantal personen

Het familie uitje Breda bij Escape room Villa BreTil kan in de kamer van Hannah met minimaal 4 spelers worden gespeld. In deze kamer geldt een maximum van 8 personen. In de kamer van Zahnarzt Schillinger kun je al vanaf twee personen terecht. Het maximum aantal spelers in de praktijk van meneer Schillinger is 6 personen. Voor beide kamers hanteren we een adviesleeftijd van minimaal 12 jaar onder begeleiding van een volwassen persoon. Het is geen probleem als je met meer personen komt dan je vooraf hebt geboekt. Je kunt het totale bedrag betalen in onze villa. Dit kan zowel contant als via pin.

Cadeaubon

Aan cadeaubon is een ideaal cadeautje voor een spannend en tevens gezellig  familie uitje in Breda. Is je vader, moeder, broer, zus of ander familielid jarig? Geef hem of haar dan een escape room cadeaubon van Villa BreTil! Stuur een mailtje naar info@villabretil.nl of bel even naar 0161 203040 om een cadeaubon aan te vragen.

Boek HIER een kamer bij escaperoom Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus