Escaperoom

escaperoom

Escaperoom

In deze nieuwe blog lees je alles over Escaperoom Villa BreTil. Onze escape room is gelegen tussen Breda en Tilburg, vandaar de naam ‘BreTil’.

Oprichting

escaperoom
Escaperoom

We zijn begonnen met de oprichting van Monkey Town, een indoor speeltuin welke is gelegen in Waalwijk. Dit deden we met veel plezier, maar onze vingers begonnen na een tijdje te kriebelen om ook wat oudere mensen de dag van hun leven te bezorgen. Omdat we in het verleden zelf ook speelden in zogenaamde ontsnappingskamers en daar veel plezier aan beleefden, besloten we om escaperoom Villa BreTil op te richten. In onze escape room waan je je voor even in een andere wereld. Inmiddels behoren we over één van de spannendste kamers van Nederland!

Kamers

Onze villa is gelegen op een unieke locatie, waar we later in deze blog over onze escaperoom graag meer over vertellen. Je wordt ontvangen in een mooie huiskamer, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Vervolgens kun je ervoor kiezen om in één van de twee kamers te spelen: tandarts Schillinger en Hannah. Natuurlijk kun je ook gewoon in beide kamers escapen. In de toekomst komen er zelfs nog twee kamers bij. We zijn daarnaast ook druk bezig om de kamers up to date te houden. Wat er in de praktijk van meneer Schillinger afspeelde tijdens de Tweede Wereldoorlog, is vandaag de dag nog steeds niet verdwenen. Kan jij ontdekken wat er is gebeurd is? En lukt het jou om de praktijk binnen één uur te verlaten? Zijn dochtertje Hannah verstopte zich destijds in haar kamer. De deur viel vervolgens achter haar dicht. Lukt het jou om haar te vinden?

Locatie

Escaperoom Villa BreTil is gelegen in Gilze-Rijen, welke in het jaar 1908 werd gebouwd voor de directeur van Ericson en zijn boekhouder. Om iets preciezer te zijn: de kamers zijn te vinden tegenover Vliegbasis Gilze-Rijen. De Duitsers hadden tijdens de Tweede Wereldoorlog veel interesse in de locatie. Het werd destijds omgebouwd tot het grootste vliegveld van Europa. Toen we hoorden dat er veel in en rondom deze villa afspeelde tijdens de oorlog, aarzelden we niet om voor deze locatie te kiezen…

Openingstijden

Onze uitdagende en tevens spannende escaperoom is elke dag geopend. Op maandag tot en met vrijdag openen we de deuren om 13:00 uur en sluiten we om 23:15 uur. In het weekend openen we zelfs al iets eerder, namelijk om 10:00. We sluiten de deuren eveneens om 23:15 uur. Tijdens de Kerst, Pasen, Oud en Nieuw en andere gelegenheden hanteren we andere openingstijden of zijn we gesloten. Hou hiervoor onze social media kanalen of website in de gaten.

Prijzen

Je kunt bij escaperoom Villa BreTil al terecht vanaf twee personen. Voor de kamer van tandarts Schillinger betaal je 85 euro. Hetzelfde tarief geldt als je met vier personen komt. Voor vier personen betaal je 95 euro, voor vijf personen 105 euro en voor zes personen 115 personen. Je kunt in de kamer van Hannah al terecht vanaf vier personen voor 95 euro. Voor vijf personen geldt de prijs van 105 euro, voor zes personen 115 euro, zeven personen voor 125 euro en tot slot acht personen voor 135 euro. Natuurlijk kun je ook met een grotere groep spelen. Hiervoor kun je het beste even telefonisch aangeven met hoeveel personen je wilt escapen. In de villa kun je vervolgens betalen. Dit kan zowel contant als via pin.

15 minuten voor aanvang aanwezig

Wanneer je komt spelen in onze leuke escaperoom in Rijen, vragen we je om minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn in de villa. Lukt het niet om op tijd te komen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het telefoonnummer van escape room Villa BreTil is +0161 20 30 40.

Boek HIER een kamer in escape room Villa BreTil

Dagje uit Brabant

Escape room diner

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus