Escaperoom vrijgezellenfeest

escaperoom-vrijgezellenfeest

Escaperoom vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeestje moet een onvergetelijke dag zijn. Villa BreTil is dan ook ideaal voor de aanstaande bruid of bruidegom. In deze blog lees je alles over een escaperoom vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeestje in de escape room

escaperoom-vrijgezellenfeest
Escaperoom vrijgezellenfeest

Als je dit leest, is de kans groot dat je op zoek bent naar een vrijgezellenfeest in een escaperoom. Ook bestaat de kans dat je feest gaat vieren met mensen die je helemaal niet kent. Een escaperoom is dan dé oplossing. Het is spannend, gezellig en daarnaast leer je elkaar ook nog eens beter kennen. De reden hiervoor is dat je samen moet werken om te ontsnappen uit de kamer. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat je ongemakkelijke gesprekken zult voeren, aangezien je druk bezig bent met puzzels en raadsels oplossen.

Extra

Een escaperoom vrijgezellenfeestje is hartstikke leuk. Het duurt alleen maar een uur. Villa BreTil beschikt over twee kamers, dus als je ervoor kiest om in beide kamers te spelen zul je maximaal twee uur vertoeven in onze ontsnappingskamers. Een enorm voordeel is dat de villa gelegen is in Rijen. Dit ligt tussen de grote steden Breda en Tilburg in. Dit verklaart ook de naam van onze escape room. Na het spelen kun je dus de stad in gaan om nog iets leuks te doen. Je kunt overigens ook lunchen en dineren vlakbij Villa BreTil. Op nog geen 100 meter afstand bevinden er zich twee restaurants.

Contactgegevens

Heb je specifieke wensen voor het aanstaande escape room vrijgezellenfeest? Of vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Allereerst hebben we een contactformulier onder het kopje ‘contact’ op onze website. Je kunt er ook voor kiezen om te mailen naar info@villabretil.nl. Villa BreTil is ook telefonisch bereikbaar: +0161 20 30 40. Het adres is Julianastraat 8, 5121 LR Rijen.

Boek HIER een kamer in escaperoom Villa BreTil voor een vrijgezellenfeestje

Escape room

Escape room Gilze

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus