Escaperoom reserveren

escaperoom-reserveren

Escaperoom reserveren

Wil je graag een escape room reserveren? Kom dan naar escaperoom Villa BreTil in Rijen! Lees in deze nieuwe blog alles over het boeken van een kamer, onze contactgegevens en de openingstijden.

Escape room reserveren

escaperoom-reserveren
Escaperoom reserveren

Onder het kopje ‘reserveren’ op onze website kun je een escaperoom reserveren. We beschikken momenteel over twee kamers. In de tandartspraktijk van meneer Schillinger is het de bedoeling dat je binnen het uur ontsnapt uit de kamer. Voor zijn dochter Hannah geldt dit eveneens. Ze deed de deur van haar slaapkamer dicht, vervolgens verdween ze… Kun jij haar vinden? Als je een kamer reserveert, vragen we je om het aantal spelers door te geven. De kans bestaat altijd dat iemand afhaakt of juist extra meekomt. In dat geval kun je in de villa het totaalbedrag contant of via pin afrekenen.

Openingstijden

Je kunt iedere dag in de week een spannende en tevens uitdagende escape room reserveren bij Villa BreTil in Rijen. Naast het boeken kun je natuurlijk ook elke dag bij ons escapen. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend om 13:00 uur en sluiten we om 23:15 uur. In het weekend zijn we al om 10:00 uur open. Net als maandag tot en met vrijdag is de escaperoom op zaterdag en zondag gesloten om 23:15 uur. Natuurlijk kun je altijd even langskomen als je vragen hebt over het escapen bij Villa BreTil. Later in deze blog vertellen we je graag meer over onze contactgegevens.

Contact opnemen met Villa BreTil

Heb je vragen over escaperoom reserveren? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren, namelijk per mail en telefonisch. Je kunt ervoor kiezen om ons contactformulier in te vullen op onze website. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mailtje te sturen naar info@villabretil.nl. Zoals gezegd zijn we eveneens telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer van escape room Villa BreTil is +0161 20 30 40. De naam BreTil is ontleend aan Breda en Tilburg: de twee Noord-Brabantse steden waartussen onze villa is gelegen. Het adres is Julianastraat 8 in Rijen.

Recensies

Vaak zie je dat mensen voorafgaand aan een escaperoom reserveren ervoor kiezen om recensies op het internet te lezen. Als je zoekt naar Villa BreTil weet je in ieder geval zeker dat je goed zit. We mogen met trots mededelen dat we een score van 9.1 hebben! 0.9 verwijderd van het hoogst haalbare dus. We streven ernaar om dit te behalen, daarom vragen we je na het escapen om ons een review te geven. Hierdoor kunnen we onze kamers verbeteren en nóg spannender maken.

Over ons

Escape room Villa BreTil is opgericht in 2017. Daarvoor (en nog steeds) zijn we de trotse eigenaar van Mokey Town. Dit is een indoor speeltuin in Waalwijk. Omdat we naast kinderen ook wat oudere mensen de dag van hun leven willen bezorgen, hebben we besloten om een escape room op te richten. Je kunt sindsdien een escape room reserveren in één van de twee kamers: tandarts Schillinger en zijn dochtertje Hannah. Natuurlijk kun je ook gewoon beiden boeken. In de toekomst komen er zelfs nog twee kamers bij…

Rolstoelvriendelijke escaperoom boeken

Bij ons kun je ook een rolstoelvriendelijke escape room reserveren. Je hebt kunnen lezen dat je een escaperoom kunt boeken voor twee kamers: Zahnarzt Schillinger en zijn dochtertje Hannah. In laatstgenoemde kamer kun je escapen met een rolstoel. Voor de kamer van haar vader is dit helaas (nog) niet het geval. Wanneer dit wel zo isJe kunt de kamer reserveren door even een mailtje te sturen naar info@villabretil.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. Telefonisch kun je dit eveneens doorgeven.

Reserveer HIER een escape room bij Villa BreTil

Escaperoom boeken

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus