Escaperoom reserveren

escaperoom-reserveren

Escaperoom reserveren

Wil je graag een escape room reserveren? Kom dan naar escaperoom Villa BreTil in Rijen! Lees in deze nieuwe blog alles over het boeken van een kamer, onze contactgegevens en de openingstijden.

Escape room reserveren

escaperoom-reserveren
Escaperoom reserveren

Onder het kopje ‘reserveren’ op onze website kun je een escaperoom reserveren. We beschikken momenteel over twee kamers. In de tandartspraktijk van meneer Schillinger is het de bedoeling dat je binnen het uur ontsnapt uit de kamer. Voor zijn dochter Hannah geldt dit eveneens. Ze deed de deur van haar slaapkamer dicht, vervolgens verdween ze… Kun jij haar vinden? Als je een kamer reserveert, vragen we je om het aantal spelers door te geven. De kans bestaat altijd dat iemand afhaakt of juist extra meekomt. In dat geval kun je in de villa het totaalbedrag contant of via pin afrekenen.

Openingstijden

Je kunt iedere dag in de week een spannende en tevens uitdagende escape room reserveren bij Villa BreTil in Rijen. Naast het boeken kun je natuurlijk ook elke dag bij ons escapen. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend om 13:00 uur en sluiten we om 23:15 uur. In het weekend zijn we al om 10:00 uur open. Net als maandag tot en met vrijdag is de escaperoom op zaterdag en zondag gesloten om 23:15 uur.

Contact opnemen met Villa BreTil

Heb je vragen over escaperoom reserveren? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren, namelijk per mail en telefonisch. Je kunt ervoor kiezen om ons contactformulier in te vullen op onze website. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mailtje te sturen naar info@villabretil.nl. Zoals gezegd zijn we eveneens telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer van escape room Villa BreTil is +0161 20 30 40. De naam BreTil is ontleend aan Breda en Tilburg: de twee Noord-Brabantse steden waartussen onze villa is gelegen. Het adres is Julianastraat 8 in Rijen.

Escaperoom boeken

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus