Escaperoom kinderfeestje

escaperoom-kinderfeestje

Escaperoom kinderfeestje

Een escape room kinderfeestje vier je natuurlijk bij Villa BreTil. In deze nieuwe blog lees je alles over ons, de ligging van de villa en met hoeveel personen je kunt spelen bij ons.

Over Villa BreTil

escaperoom-kinderfeestje
Escaperoom kinderfeestje

Wij van van Villa BreTil hadden zelf al een aantal keer ge-escaped in ontsnappingskamers en vonden dat zo leuk, dat we hebben besloten om zelf een escape room te exploiteren. Het is tevens een ideaal escaperoom kinderfeestje! Na een half jaar ontwerpen en bouwen kwamen de eerste ideeën boven water. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we tot één van de spannendste escaperooms van Nederland horen!

Locatie

De villa is gelegen in Rijen, tegenover Vliegbasis Gilze-Rijen. Het huis is in 1908 voor de directeur van Ericson en zijn boekhouder gebouwd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden de Duitsers ook veel interesse in de villa en besloten ze er een tandartspraktijk in te bouwen. Eigenaar van deze praktijk was meneer Schillinger. Ook zijn vrouw Idah en dochter Hannah woonden in de villa. Na de oorlog is er niets meer van hen vernomen. Om die reden is het een ideaal kinderfeestje escaperoom!

Aantal personen

Zoals gezegd beschikt onze escaperoom voor een kinderfeestje over twee verschillende kamers. Je kunt in de kamer van de heer Schillinger terecht vanaf 2 personen met een maximaal van 6 personen. Voor Hannah geldt een minimum van 4 personen en een maximaal van 8 personen. Wil je met meer mensen komen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan per mail en telefonisch. Weet je (nog) niet met hoeveel personen je komt? Dat is geen probleem. Wel dien je het minimaal aantal personen aan te geven tijdens de reservering. Eenmaal aangekomen in onze escape room kun je voor alle personen afrekenen. Dit kan via pin, maar ook contact.

Een escape room is niet eng

Zoals hierboven al is geschreven: het escaperoom kinderfeestje bij Villa BreTil is absoluut niet eng. Natuurlijk is een escape room spannend, zeker voor kinderen. Dat hoort er echter juist bij. Als kinderen een ‘gezonde’ spanning hebben, zal hij of zij optimaal genieten van het escapen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een kind naar het toilet moet of het toch té spannend vindt terwijl hij of zij al in de kamer is. Diegene kan de kamer te allen tijde verlaten door middel van een noodknop. Met ons camerasysteem wordt iedereen eveneens gemonitord. Let wel op: als iemand de kamer heeft verlaten, is het helaas niet meer mogelijk om terug de kamer in te gaan. Het is dan ook raadzaam om iedereen van tevoren even naar het toilet te sturen.

Rolstoelvriendelijk

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de kamer van Hannah is niet rolstoelvriendelijk. De praktijkkamer van Zahnarzt Schillinger echter wel! Mocht je op zoek zijn naar een rolstoelvriendelijke kamer voor het gezellige, spannende en tevens leuke escaperoom kinderfeestje, dien je te kiezen voor de kamer van de tandarts. Stuur ons vooraf een mailtje naar info@villabretil.nl of bel even naar +0161 20 30 40, zodat we hiervan op de hoogte zijn. Je kunt overigens ook het contactformulier op onze website invullen.

15 minuten van tevoren aanwezig

Als je een escaperoom kinderfeestje hebt geboekt bij Villa BreTil krijg je allereerst een bevestigingsmail van ons. De reservering is pas definitief als je deze ook daadwerkelijk hebt ontvangen. Stel je hebt ervoor gekozen om te spelen in de escape room kamer van Hannah om 13:00 uur, dien je 12:45 aanwezig te zijn. Een kwartier van tevoren dus. Deze tijd is nodig om alles rustig uit te kunnen leggen. De kinderen kunnen in deze tijd eveneens gebruik maken van het toilet.

Reserveer HIER een escaperoom voor kinderfeestjes bij escaperoom Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus