Escaperoom kinderfeestje

escaperoom-kinderfeestje

Escaperoom kinderfeestje

Escape room kinderfeestjes vier je natuurlijk bij Villa BreTil. In deze nieuwe blog lees je alles over ons, de ligging van de villa en met hoeveel personen je kunt spelen bij ons.

Over Villa BreTil

escaperoom-kinderfeestje
Escaperoom kinderfeestje

Wij van van Villa BreTil hadden zelf al een aantal keer ge-escaped in ontsnappingskamers en vonden dat zo leuk, dat we hebben besloten om zelf een escape room te exploiteren. Het is tevens een ideaal escaperoom kinderfeestje! Na een half jaar ontwerpen en bouwen kwamen de eerste ideeën boven water. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we tot één van de spannendste escaperooms van Nederland horen!

Locatie

De villa is gelegen in Rijen, tegenover Vliegbasis Gilze-Rijen. Het huis is in 1908 voor de directeur van Ericson en zijn boekhouder gebouwd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden de Duitsers ook veel interesse in de villa en besloten ze er een tandartspraktijk in te bouwen. Eigenaar van deze praktijk was meneer Schillinger. Ook zijn vrouw Idah en dochter Hannah woonden in de villa. Na de oorlog is er niets meer van hen vernomen. Om die reden is het een ideaal kinderfeestje escaperoom!

Aantal personen

Zoals gezegd beschikt onze escaperoom voor een kinderfeestje over twee verschillende kamer. Je kunt in de kamer van de heer Schillinger terecht vanaf 2 personen met een maximaal van 6 personen. Voor Hannah geldt een minimum van 4 personen en een maximaal van 8 personen. Wil je met meer mensen komen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan per mail en telefonisch. Weet je (nog) niet met hoeveel personen je komt? Dat is geen probleem. Wel dien je het minimaal aantal personen aan te geven tijdens de reservering. Eenmaal aangekomen in onze escape room kun je voor alle personen afrekenen. Dit kan via pin, maar ook contact.

Reserveer HIER een escaperoom voor kinderfeestjes

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus