Escaperoom kinderen

escaperoom-kinderen

Escaperoom kinderen

Als je op zoek bent naar het ideale kinderfeestje, moet je ongetwijfeld bij Villa BreTil zijn. Lees in deze nieuwe blog alles over de mogelijkheden als het gaat om kinderfeestjes in onze leuke en spannende escaperoom.

Kinder escape rooms

escaperoom-kinderen
Escaperoom kinderen

Onze escaperoom voor kinderen is volledig afgestemd op de kids, zodat het spel niet te moeilijk wordt. We hebben twee kamer: Hannah en Zahnarzt Schillinger, ofwel tandarts Schillinger. De kinderen krijgen raadsels en puzzels en moeten proberen om binnen één uur de kamer te verlaten. Het is raadzaam om de rollen te verdelen, zodat vragen sneller beantwoord kunnen worden. Bovendien is het fijner als je je op één ding kunt focussen.

Villa BreTil is gelegen in Rijen. Dit ligt precies tussen Breda en Tilburg in. Ons adres is Julianastraat 8, 5121 LR Rijen. Voor vragen kun je het beste even een mailtje sturen naar info@villabretil.nl. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar op +0161 20 30 40.

Is het eng?

Vaak krijgen we van ouders de vragen of onze escaperoom voor kinderen eng is. Dat is absoluut niet het geval. Het kan echter wel zorgen voor gezonde spanning, maar dit hoort erbij. Zo blijf je optimaal gefocust en blijft het spel uitdagend. Het thema is natuurlijk kindvriendelijker dan de kamers voor volwassen en bovendien is er altijd begeleiding van de ouders en/of begeleider ten alle tijden.

Kunnen de kinderen de kamer uit als het moet?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een of meerdere kinderen claustrofobisch worden en de kamer zo snel mogelijk willen verlaten. Dit is natuurlijk mogelijk. Bij een bezoek aan het toilet is het echter niet meer mogelijk om de kinderen escaperoom te betreden. Het is daarom raadzaam om iedereen voor aanvang van het het spel nog even naar het toilet te laten gaan.

Reserveer HIER een kamer in onze escaperoom voor kinderen

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus