Escaperoom Dongen

escaperoom-dongen

Escaperoom Dongen

Lees in deze nieuwe blog van Villa BreTil alles over onze escaperoom in Dongen. We vertellen je graag meer over de zogenaamde ‘ontsnappingskamer’, tips bij het spelen en het ideale dagje uit in Noord-Brabant.

Wat is een escaperoom?

escaperoom-dongen
Escaperoom Dongen

De kans is groot dat je er al eens over hebt gehoord van je familie of vrienden: een escape room. Maar wat is dit nou precies? Wij leggen het je graag uit. Een escaperoom, ook wel ontsnappingskamer genoemd, is een kamer waaruit je moet proberen te ontsnappen. Bij onze escaperoom in Dongen krijg je hier 1 uur de tijd voor. Aan de hand van puzzels en raadsels moet je op zoek gaan naar de sleutel van de deur, zodat je de kamer kunt verlaten. Een ideaal dagje uit dus! Hierover vertellen we je later in deze blog graag meer.

Tips

We geven je graag wat tips om het spelen in escaperoom Dongen nog leuker te maken. Allereerst is het belangrijk dat je de regels volgt. Deze zullen we voorafgaand aan het spel kenbaar maken. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je gaat zoeken naar puzzels en raadsels. Een rolverdeling is belangrijk, zodat je niet op elkaars lip zit en je je op één ding kunt focussen. Communiceren is net zo belangrijk en tot slot moet je niet vergeten te genieten.

Dagje uit

Zoals gezegd is de escaperoom in Dongen van Villa BreTil ideaal voor een dagje uit. Onze escape room is gelegen tussen Breda en Tilburg. Het is dan ook niet zo gek dat we ‘Villa BreTil’ heten. Het is bij ons mogelijk om al een kamer te reserveren vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@villabretil.nl en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt ook even bellen naar +0161 20 30 40.

Reserveer HIER een escaperoom

Escape room Tilburg

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus