Escaperoom boeken

escaperoom-boeken

Escaperoom boeken

Geen verzonnen verhaal, maar de waarheid van vroeger terughalen en beleven wat er gebeurd is. De Duitse invasie was enorm, net zoals de beleving bij escaperoom Villa BreTil. In deze blog lees je alles over het boeken van een escaperoom.

Escaperoom van de maand

escaperoom-boeken
Escaperoom boeken

Wist je dat escape room Villa BreTil is verkozen tot escaperoom van de maand juni 2018? Dat is natuurlijk niet voor niets. Bij ons beleef je alles wat de familie Schillinger doormaakte tijdens de Tweede Wereldoorlog. Meneer Schillinger was tandarts, maar schrok enorm van de gebitten die hij van de Duitse soldaten aantrof. Na de oorlog is er niets meer van hem vernomen. Kun jij achterhalen wat er met hem is gebeurd? Zijn dochter Hannah is ook plotseling verdwenen. Nadat ze haar slaapkamer betrad, viel de deur dicht en is ze niet meer gezien. Je kunt een van de twee escaperooms boeken op onze website onder het kopje ‘reserveren’.

Kwartier voor aanvang aanwezig

Bij het escaperoom boeken bij Villa BreTil in Rijen (gelegen tussen Breda en Tilburg) kun je een tijd kiezen om te beginnen met spelen. Wanneer je bij ons komt spelen hanteren wij een aanvangstijd van 15 minuten. Het is dus belangrijk dat je minimaal een kwartier voor aanvang aanwezig bent. Is er onderweg iets gebeurd, waardoor je het niet kunt halen? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op. Het telefoonnummer van Villa BreTil is +0161 20 30 40.

Rolstoelvriendelijke escaperoom boeken

Op zoek naar een rolstoelvriendelijke escape room? Let er bij het escaperoom boeken op dat één van de twee kamers rolstoelvriendelijk is. De kamer van tandarts Schillinger is in goed overleg te bezoeken met een rolstoel. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@villabretil.nl of het contactformulier vinden. De kamer van Hannah is niet rolstoelvriendelijk.

Boek HIER een escaperoom bij Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus