Escaperoom 2 personen

escaperoom-2-personen

Escaperoom 2 personen

Op zoek naar een escaperoom voor twee personen? Stop met zoeken! Je bent bij Villa BreTil aan het juiste adres. Lees in deze nieuwe blog alles over de kamer van tandarts Schillinger, de mogelijkheden en onze contactgegevens.

Zahnarzt Schillinger kamer

escaperoom-2-personen
Escaperoom 2 personen

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vestigden de Duitse soldaten zich rondom de vliegbasis in Rijen. Het gebit van de soldaten waren natuurlijk ook belangrijk en daarom werd aan tandarts Schillinger gevraagd of hij in de villa wilde verblijven. Deze is gelegen vlakbij de vliegbasis en op die manier kon iedereen van het leger snel bij hem terecht. Meneer Schillinger had alleen niet verwacht dat hij te maken zou krijgen met alle leed van de soldaten. Kun jij ontdekken wat er is gebeurd in de tandartskamer? Een escaperoom voor 2 personen reserveren kan bij Villa BreTil voor slechts €85,-.

Mogelijkheden

Een escaperoom voor 2 personen is ideaal als eerste of zelfs blind date. Je kunt je geliefde natuurlijk ook ten huwelijk vragen! Wij helpen je graag mee. Natuurlijk is het ook leuk om de escape room te betreden met je beste vriend of vriendin, broer of zus, schoonvader, schoonmoeder, kleinzoon, kleindochter…

Contact / reservering

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! Dat kan op verschillende manieren. Zo hebben we een contactformulier op onze website onder het kopje ‘contact’. Je kunt ons ook een mailtje sturen naar info@villabretil.nl. Heb je een reservering geboekt, maar wil je deze toch annuleren? Ook dan kun je ons het beste mailen. Let wel op dat dit minimaal 24 uur van tevoren moet worden gedaan. Onze escaperoom voor 2 personen is gevestigd in Rijen. Dat ligt precies tussen Breda en Tilburg in. Vandaar ook onze naam. Plak de eerste drie letters van beide Noord-Brabantse steden aan elkaar en je krijgt de naam van onze villa: BreTil.

Reserveer HIER een escaperoom (2 personen)

Escaperoom kinderen

Escaperoom Dongen

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus