Escape room voor het hele bedrijf

escape-room-voor-het-hele-bedrijf

Escape room voor het hele bedrijf

Ben je op zoek naar een escaperoom voor het hele bedrijf? Dan ben je bij Villa BreTil aan het juiste adres. In deze nieuwe blog lees je alles over kamers, mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, openingstijden en onze adresgegevens.

De ontsnapping kamers

escape-room-voor-het-hele-bedrijf
Escape room voor het hele bedrijf

Villa Bretil is een escape room voor het hele bedrijf. Escape rooms om precies te zijn. We beschikken namelijk over twee kamers: de kamer van Zahnarzt Schillinger en zijn dochter Hannah. Wat tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelde in de kamer van de tandarts, is nog steeds niet verdwenen. Lukt het jou en jouw collega’s om de kamer te verlaten? En kunnen jullie ontdekken wat er vroeger is gebeurd in de praktijk? Zijn dochter Hannah verstopte zich in haar kamer. De deur viel vervolgens dicht… Kunnen jullie haar vinden?

Mogelijkheden

Het is in onze escaperoom voor het hele bedrijf mogelijk om te werken aan teambuilding. Omdat je samen raadsels en puzzels moet oplossen, kom je toch een stukje dichter bij elkaar. Bovendien leer je elkaar beter kennen. Ook rollen moeten worden verdeeld. Kortom: inspiratie, saamhorigheid en beleving bij escaperoom Villa BreTil in Rijen. Jullie worden ontvangen met een kopje koffie of thee en een versnapering. Lunchen en dineren behoren ook tot de mogelijkheid. Er bevinden zich twee restaurants in een straal van 100 meter: Café-Eeterij ’t Vermaeck en Dining Plaza Rijen.

Openingstijden en adresgegevens

Onze gezellige en uitdagende escape room voor het bedrijf is op maandag tot en met vrijdag geopend om 13:00 uur en sluit om 23:15 uur. Zaterdag en zondag openen we iets eerder, namelijk om 10:00 uur. Net als doordeweeks sluiten we in het weekend om 23:15 uur. Villa BreTil is gelegen in het Noord-Brabantse Rijen. Dit ligt tussen Breda en Tilburg in. Het adres isJulianastraat 8 5121 LR Rijen.

Escaperoom voor het hele bedrijf reserveren doe je HIER

Escape room

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus