Escape room Tilburg

escape-room-tilburg

Escape room Tilburg

Wil je een escaperoom reserveren in Tilburg? Stop dan met zoeken! Bij Villa BreTil ben je aan het juiste adres. In deze nieuwe blog lees je alles over de stad, onze kamers en de geschiedenis van de ontsnappingskamer.

Tilburg

escape-room-tilburg
Escape room Tilburg

Villa BreTil is gelegen in Rijen, tussen Tilburg en Breda. Plak de eerste drie letters van beide steden aan elkaar en je krijgt de naam van onze escaperoom. De Noord-Brabantse stad heeft ruim 215 duizend inwoners en is daarmee de zevende grootste stad van Nederland. Wanneer je in (de buurt van) Tilburg woont en op zoek bent naar een leuk dagje uit moet je zonder twijfel voor onze escape room in Tilburg gaan.

Onze kamers

Op dit moment heb je de keuze uit twee verschillende kamers in onze escaperoom in Tilburg. Kamer 1 gaat over tandarts Schillinger, die werd gevraagd om de tanden van de tandartsen te verzorgen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij schrok echter van de gebitten van de soldaten die zijn praktijk vlakbij de vliegbasis bezochten. Kamer 2 staat geheel in het teken van zijn dochter Hannah. Ze verstopte zich en niet veel later ging de deur van haar kamer dicht. Lukt het jou om haar te vinden?

Hoe is een escaperoom tot stand gekomen?

De escape room in Tilburg van Villa BreTil wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Maar hoe is de ontsnappingskamer tot stand gekomen? Het begon allemaal met oude computerspelletjes. Crimsom Room was zo’n game waar je door middel van raadsels en puzzels moest proberen om de kamer te ontsnappen. Het spel werd zo populair dat een Hongaar met het idee kwam om de games in ‘real life’ te realiseren. Naarmate de tijd vorderde waaide het over naar Nederland en dus ook naar Tilburg.

Reserveren HIER een escape room in Tilburg

Escaperoom Dongen

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus