Escape room Tilburg

escape-room-tilburg

Escape room Tilburg

Wil je een escape room reserveren in Tilburg? Stop dan met zoeken! Bij Villa BreTil ben je aan het juiste adres. In deze nieuwe blog lees je alles over de stad, onze kamers en de geschiedenis van de ontsnappingskamer.

Tilburg

escape-room-tilburg
Escape room Tilburg

Villa BreTil is gelegen in Rijen, tussen Tilburg en Breda. Plak de eerste drie letters van beide steden aan elkaar en je krijgt de naam van onze escaperoom. De Noord-Brabantse stad heeft ruim 215 duizend inwoners en is daarmee de zevende grootste stad van Nederland. Wanneer je in (de buurt van) Tilburg woont en op zoek bent naar een leuk dagje uit moet je zonder twijfel voor onze escape room in Tilburg gaan.

Onze kamers

Op dit moment heb je de keuze uit twee verschillende kamers in onze escaperoom in Tilburg. Kamer 1 gaat over tandarts Schillinger, die werd gevraagd om de tanden van de tandartsen te verzorgen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij schrok echter van de gebitten van de soldaten die zijn praktijk vlakbij de vliegbasis bezochten. Kamer 2 staat geheel in het teken van zijn dochter Hannah. Ze verstopte zich en niet veel later ging de deur van haar kamer dicht. Lukt het jou om haar te vinden? Leuk om te weten: in de toekomst komen er zelfs nog twee kamers bij!

Hoe is een escaperoom tot stand gekomen?

De escape room in Tilburg van Villa BreTil wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Maar hoe is de ontsnappingskamer tot stand gekomen? Het begon allemaal met oude computerspelletjes. Crimsom Room was zo’n game waar je door middel van raadsels en puzzels moest proberen om de kamer te ontsnappen. Het spel werd zo populair dat een Hongaar met het idee kwam om de games in ‘real life’ te realiseren. Naarmate de tijd vorderde waaide het over naar Nederland en dus ook naar Tilburg.

Is de kamer rolstoelvriendelijk?

Zoals je hebt kunnen lezen kun je bij onze escape room in Tilburg van Villa BreTil terecht voor twee ontsnappingskamers. De kamer van Hannah is helaas niet te bezoeken met een rolstoel, echter is de kamer van tandarts Schillinger wel rolstoelvriendelijk. Gelieve hiervoor contact met ons op te nemen door even te bellen naar 0161 203040. Per email zijn we ook bereikbaar. Ons e-mailadres is info@villabretil.nl. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen onder het kopje ‘contact’ op onze website. Dit kopje is te vinden in het menu bovenaan de website van escaperoom Villa BreTil.

Openingstijden en adresgegevens

Escaperoom Villa BreTil is op maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 13:00 uur. We sluiten de deuren pas laat in de avond, namelijk om 23:15 uur. Op zaterdag en zondag openen we iets eerder: 10:00 uur. Net als van maandag tot en met vrijdag zijn we op 23:15 uur gesloten. Het adres van onze villa is Julianastraat 8, 5121LR Rijen. Zoals je eerder in deze blog hebt kunnen lezen ligt onze escape room vlakbij Tilburg. Tussen Breda en Tilburg om iets preciezer te zijn.

Moorddiner

Villa BreTil (escape room Tilburg) is samen met Agatha Events een unieke samenwerking gestart. Je kunt nu ook bij ons terecht voor een zogenaamd ‘moorddiner’. Deze ‘Murder Escape Experience’ is inclusief een barbecue buffet en 6 acteurs. Daarnaast zul je getuige zijn van minimaal één live moord en dien jij met de rest aan tafel de moord(en) op de lossen. Na het heerlijke diner in onze villa zal er ook nog eens worden gespeeld in een ontsnappingskamer. Inschrijven voor deze ervaring kan via moorddiner.nl. Voor vragen kun je het beste contact op nemen met Agatha Events. Zij zijn telefonisch bereikbaar (06 2783 8080) en per mail (info@agatha.nl).

Reserveren HIER een escape room in Tilburg

Escaperoom Dongen

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus