Escape room reserveren Tilburg

escape-room-reserveren-tilburg

Escape room reserveren Tilburg

Als je een escape room wil reserveren in omgeving Tilburg dan ben je bij Villa BreTil aan het juiste adres. Onze villa is namelijk gelegen in Rijen, vlakbij Tilburg. Lees in deze nieuwe blog alles over de historie van de escape room, onze contactgegevens en de stad Tiburg.

Historie van Villa BreTil

escape-room-reserveren-tilburg
Escape room reserveren Tilburg

Onze villa is gebouwd tegenover de vliegbasis Gilze-Rijen, waar de Duitsers veelvoudig gebruik van maakte gedurende de Tweede Wereldoorlog. Destijds was het zelfs het grootste vliegveld van Europa. Toen wij erachter kwamen dat er tijdens de oorlog veel is afgespeeld rondom deze villa, was de keuze al snel gemaakt om hier Villa BreTil te vestigen. Het grote huis heeft jaren leeg gestaan, eenvoudigweg omdat er geen interesse was van andere partijen. We hebben een stukje geschiedenis weer tot leven geroepen en sindsdien kun je een escape room reserveren Tilburg.

Contactgegevens

Escaperoom Villa BreTil is gelegen in Rijen, vlakbij Breda en Tilburg. Dat zegt de naam van de villa ook eigenlijk al. Plak de eerste drie letters van beide steden maar eens achter elkaar. Ons adres is Julianastraat 8, 5121 LR Rijen. Mocht je vragen hebben of specifieke wensen over escape room reserveren Tilburg, kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +0161 20 30 40. Natuurlijk kunt u ons ook een mailtje sturen als u vragen of opmerkingen heeft. Ons mailadres is info@villabretil.nl.

Tilburg

Zoals gezegd is Villa BreTil gelegen vlakbij Tilburg. Na het escapen kunt u er ook voor kiezen om een dagje te vertoeven in de tweede grootste stad van Noord-Brabant. Tilburg is in inwonersaantal de zevende stad van Nederland en telt maar liefst 215.579 inwoners. De Villa BreTil escape room reserveren Tilburg is dus ideaal om te combineren met een dagje uit in de stad.

Escape room reserveren Tilburg doe je HIER

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus