Escape room reserveren Breda

escape-room-reserveren-breda

Escape room reserveren Breda

Wil je een escape room reserveren in omgeving Breda? Dan moet je bij Villa BreTil zijn! Lukt het jou om de oplossingen op alle puzzels en raadsels te vinden en kun je zo snel mogelijk uit de kamer komen?

Over Villa BreTil

escape-room-reserveren-breda
Escape room reserveren Breda

Villa BreTil is een escape room vernoemd naar de steden Breda en Tilburg. Tel de eerste drie letters van beide steden bij elkaar op en je krijgt de naam van onze villa. Wij ontvangen u in onze gezellige huiskamer in Rijen (tussen Breda en Tilburg in) en kunt u een hapje eten of drankje doen. Vervolgens kan er in vier kamers worden gespeeld. Het verhaal is gebaseerd op een gezin tijdens de Tweede Wereldoorlog: de familie Schillinger. Een escape room reserveren in Breda doe je bij Villa BreTil!

Wat is een escape room?

We krijgen vaak de vraag wat een escape room nu precies is. De naam zegt het eigenlijk al: je moet proberen om uit een kamer te ontsnappen. Bij onze escape room reserveren Breda is de maximale speeltijd per kamer 1 uur. Door middel van het oplossen van puzzels en spelelementen kun je de kamer verlaten.

Breda

Villa BreTil is gelegen in Rijen, nabij Breda. Julianastraat 8 5121 LR Rijen om precies te zijn. Na onze escape room reserveren Breda kun je er ook voor kiezen om de rest van de dag in Breda te vertoeven. Vooral het centrum van de stad is tijdens de zomer én de winter erg gezellig. Het was in het verleden de hoofdstad van de Baronie van Breda. Hier vielen ook andere grote steden onder zoals Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout. In Breda wonen meer dan 182.000 inwoners en het behoort daarmee tot de derde grootste stad van Noord-Brabant en negende van Nederland.

Escape room reserveren Breda doe je HIER

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus