Escape room reserveren Breda

escape-room-reserveren-breda

Escape room reserveren Breda

Wil je een escape room reserveren in omgeving Breda? Dan moet je bij Villa BreTil zijn! Lukt het jou om de oplossingen op alle puzzels en raadsels te vinden en kun je zo snel mogelijk uit de kamer komen?

Over Villa BreTil

escape-room-reserveren-breda
Escape room reserveren Breda

Villa BreTil is een escape room vernoemd naar de steden Breda en Tilburg. Tel de eerste drie letters van beide steden bij elkaar op en je krijgt de naam van onze villa. Wij ontvangen u in onze gezellige huiskamer in Rijen (tussen Breda en Tilburg in) en kunt u een hapje eten of drankje doen. Vervolgens kan er in vier kamers worden gespeeld. Het verhaal is gebaseerd op een gezin tijdens de Tweede Wereldoorlog: de familie Schillinger. Een escape room reserveren in Breda doe je bij Villa BreTil!

Wat is een escape room?

We krijgen vaak de vraag wat een escape room nu precies is. De naam zegt het eigenlijk al: je moet proberen om uit een kamer te ontsnappen. Bij onze escape room reserveren Breda is de maximale speeltijd per kamer 1 uur. Door middel van het oplossen van puzzels en spelelementen kun je de kamer verlaten.

Is een escape room eng?

We krijgen vaak de vraag van ouders voordat ze een escape room reserveren: is een escaperoom eng? Laten we je alvast gerust stellen. Een escape room is namelijk niet eng. Natuurlijk is het spannend, maar dat maakt het alleen maar leuker. Bovendien maakt het je scherp. Mocht iemand de kamer willen verlaten, is dat altijd mogelijk door middel van een noodknop. We monitoren tot slot iedereen in de kamer met ons camerasysteem.

Breda

Villa BreTil is gelegen in Rijen, nabij Breda. Julianastraat 8 5121 LR Rijen om precies te zijn. Na onze escape room reserveren Breda kun je er ook voor kiezen om de rest van de dag in Breda te vertoeven. Vooral het centrum van de stad is tijdens de zomer én de winter erg gezellig. Het was in het verleden de hoofdstad van de Baronie van Breda. Hier vielen ook andere grote steden onder zoals Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout. In Breda wonen meer dan 182.000 inwoners en het behoort daarmee tot de derde grootste stad van Noord-Brabant en negende van Nederland.

Reserveer een kamer

Je kunt op verschillende manieren een escaperoom reserveren bij Villa BreTil, welke vlakbij Breda is gelegen. Allereerst kun je gewoon mailen naar info@villabretil.nl. Maar wist je dat we ook een contactformulier hebben op onze website? Deze staat onder het kopje contact. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar. Hiervoor bel je even naar +0161 20 30 40. Je boeking is pas definitief wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen. Hierdoor kun je altijd aantonen dat er gereserveerd is. Als je een boeking wilt annuleren, vragen we je om dat minimaal 24 uur van tevoren te doen. Doe je dat niet, moeten we het helaas in rekening brengen.

Grote groep

Kom je met een grote groep spelen in onze escape room in Breda? Leuk! Hoe meer mensen er komen, hoe sneller de raadsels en puzzels kunnen worden opgelost. De kamer van Schillinger heeft een vereiste van minimaal 2 spelers. Voor de kamer van Hannah geldt een minimum van 4 spelers. Als je met een grote groep komt spelen, vragen we je om dit van tevoren aan te geven per mail of telefoon. Weet je nog niet precies met hoeveel mensen je komt? Geen probleem. Zorg wel dat je het maximaal aantal personen doorgeeft. Wanneer je bent aangekomen in onze villa kun je voor dit aantal afrekenen. Je hebt de mogelijkheid om te pinnen, maar natuurlijk kun je ook gewoon contant betalen.

Escape room reserveren Breda doe je HIER

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus