Escape room kinderfeestje Breda

escape-room-kinderfeestje-breda

Escape room kinderfeestje Breda

Escape rooms zijn al lang niet meer alleen bedoeld voor volwassenen. Ook voor kinderen is het een ideaal kinderfeestje. Kinder escape rooms komen als paddestoelen uit de grond en natuurlijk lopen wij van Villa BreTil niet achter.

Kinder escape rooms

escape-room-kinderfeestje-breda
Escape room kinderfeestje Breda

Het escape room kinderfeestje Breda van Villa BreTil kan op dit moment in twee verschillende kamers worden gespeeld. In de toekomst komen er daar zelfs nog twee kamers bij. Onze escape rooms zijn volledig afgestemd op kinderfeestjes, zodat het niet te moeilijk wordt. Na afloop van het spel kunnen de kinderen iets eten of ranja drinken. Vaak wordt gedacht dat een escape room eng is. Dit is zeker niet het geval. Het kan overigens wel gezonde spanning geven, maar daardoor is het spel extra leuk. Er is bij Villa BreTil altijd iemand om de kinderen te begeleiden.

Kinderfeestje bij Villa BreTil

Als bij het escape room kinderfeestje Breda van Villa BreTil van tevoren wordt gemeld dat het gaat om een kinderfeestje, krijgt de jarige van ons een leuke souvenir. Bij de tandartskamer mogen kinderen vanaf 12 jaar zonder begeleiding de kamers in. Er mogen gratis 2 ouders/begeleiders te kamers in om hen te helpen indien gewenst. Bij Hannah is tot 16 jaar begeleiding nodig van 2 ouders/begeleiders. Dit komt omdat er lichamelijke uitdagingen in deze kamer zijn.

Mogelijkheden

Bij een escape room kinderfeestje Breda van Villa BreTil in Rijen (vlakbij Breda) hebben we een aantal punten waar op moet worden gelet bij het reserveren. Zo is een kinderfeestje pas mogelijk bij een boeking van minimaal 4 kinderen. De tandartskamer is voor maximaal 8 kinderen toegankelijk en de Hannahkamer maximaal voor 10 kinderen. Heb je vragen of specifieke wensen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door even te mailen of te bellen.

Escape room kinderfeestje Breda boeken doe je HIER

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus