Escape room kinderfeestje Breda

escape-room-kinderfeestje-breda

Escape room kinderfeestje Breda

Escape rooms zijn al lang niet meer alleen bedoeld voor volwassenen. Ook voor kinderen is het een ideaal kinderfeestje. Kinder escape rooms komen als paddestoelen uit de grond en natuurlijk lopen wij van Villa BreTil niet achter.

Kinder escape rooms

escape-room-kinderfeestje-breda
Escape room kinderfeestje Breda

Het escape room kinderfeestje Breda van Villa BreTil kan op dit moment in twee verschillende kamers worden gespeeld. In de toekomst komen er daar zelfs nog twee kamers bij. Onze escape rooms zijn volledig afgestemd op kinderfeestjes, zodat het niet te moeilijk wordt. Na afloop van het spel kunnen de kinderen iets eten of ranja drinken. Vaak wordt gedacht dat een escape room eng is. Dit is zeker niet het geval. Het kan overigens wel gezonde spanning geven, maar daardoor is het spel extra leuk. Er is bij Villa BreTil altijd iemand om de kinderen te begeleiden.

Kinderfeestje bij Villa BreTil

Als bij het escape room kinderfeestje Breda van Villa BreTil van tevoren wordt gemeld dat het gaat om een kinderfeestje, krijgt de jarige van ons een leuke souvenir. Bij de tandartskamer mogen kinderen vanaf 12 jaar zonder begeleiding de kamers in. Er mogen gratis 2 ouders/begeleiders te kamers in om hen te helpen indien gewenst. Bij Hannah is tot 16 jaar begeleiding nodig van 2 ouders/begeleiders. Dit komt omdat er lichamelijke uitdagingen in deze kamer zijn.

Mogelijkheden

Bij een escape room kinderfeestje Breda van Villa BreTil in Rijen (vlakbij Breda) hebben we een aantal punten waar op moet worden gelet bij het reserveren. Zo is een kinderfeestje pas mogelijk bij een boeking van minimaal 4 kinderen. De tandartskamer is voor maximaal 8 kinderen toegankelijk en de Hannahkamer maximaal voor 10 kinderen. Heb je vragen of specifieke wensen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door even te mailen of te bellen. Hierover lees je later in deze blog meer. Weet je niet precies met hoeveel personen je komt? In dat geval vragen we je om het maximaal aantal personen door te geven. Vervolgens kun je afrekenen op locatie. Dit kan zowel contant als via pin.

Breda

Onze spannende escape room voor kinderfeestjes ligt vlakbij Breda. Aan de Julianastraat op nummer 8 in Rijen om precies te zijn. Dit ligt precies tussen Breda en Tilburg in. Hier komt dan ook de naam BreTil vandaan. Gedurende de Tweede Wereldoorlog besloot tandarts Schillinger om zich te vestigen in de villa, om de gebitten van de soldaten te verzorgen. Ook zijn vrouw en dochter woonden in het huis, dat vlakbij de vliegbasis gelegen is. Na de oorlog heeft echter niemand meer iets vernomen van de familie Schillinger…

Beoordelingen

Wij hechten veel waarde aan beoordelingen van onze bezoekers. Hierdoor kunnen we de kamers blijven verbeteren, zodat het in de toekomst een nóg spannender escape room kinderfeestje in Breda wordt. Na het spelen vragen we je dan ook om ons een review te geven. We hebben al een heleboel recensies en zijn blij met een gemiddelde score van 9.1 uit 10. Op Facebook hebben we eveneens een goede score: 4.9 uit 5!

Neem contact met ons op

Zoals gezegd is ons adres Julianastraat 8, 5121 LR Rijen. Je kunt altijd even binnenlopen als je vragen en/of opmerkingen hebt. We zijn op maandag tot en met vrijdag geopend om 13:00 uur en sluiten om 23:15 uur. In het weekend openen we onze deuren iets eerder: 10:00 uur. Net als doordeweeks sluiten we op zaterdag en zondag om 23:15 uur. Je kunt ook gewoon ons contactformulier invullen. Deze is te vinden op onze website bij het kopje ‘contact’. Mailen kan natuurlijk ook gewoon. Ons e-mailadres is [email protected] Tot slot zijn we ook telefonisch bereikbaar. Voor vragen over een escape room kinderfeestje in Breda bel je naar +0161 20 30 40.

Escape room kinderfeestje Breda boeken doe je HIER

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus