Escape room kinderfeest

escape-room-kinderfeest

Escape room kinderfeest

Escape rooms zijn al lang niet meer alleen voor volwassenen. Escaperoom kinderfeestjes worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Het is spannend, uitdagend en ook nog eens heel gezellig! Lees alles over onze escaperoom voor kids, locatie en reviews.

Locatie

escape-room-kinderfeest
Escape room kinderfeest

Onze escape room voor een kinderfeest is gelegen in Rijen aan de Julianastraat op nummer 8. Villa BreTil ligt tegenover Vliegbasis Gilze-Rijen en tussen Tilburg en Breda. Vandaar ook de naam ‘BreTil’. Tijdens de Tweede Wereldoorlog besloot meneer Schillinger, een Duitse tandarts, om zich in de villa te vestigen. Zodoende kon hij de gebitten van de tandartsen behandelen. Ook zijn vrouw Idah en dochter Hannah woonden in de villa, maar na de oorlog is er niets meer van hen vernomen…

Speciaal voor kids

Een escape room kinderfeest is niet zoals volwassen escaperooms. Zo zijn de raadsels en puzzels een stuk makkelijker en is het thema niet zo ‘eng’ als de volwassen kamer. Eng is het sowieso niet, dat kunnen we je garanderen. Er moeten echter wel twee begeleiders mee de kamer in. Dit is nodig om de kids te helpen, maar het kan ook voorkomen dat een kind gebruik moet maken van het toilet. Let wel op: als iemand de kamer heeft verlaten, is het niet meer mogelijk om weer deel te nemen aan het spel en dus kan hij of zijn niet meer ontsnappen uit de kamer.

Reviews

Villa BreTil hecht veel waarde aan de mensen die onze escaperoom bezoeken en gebruik maken van de escape room voor kinderfeesten. We vragen je na het escapen om een review te geven, zodat we de kamers eventueel nóg leuker en spannender kunnen maken. Inmiddels zijn er al heel veel reviews gegeven en mogen we met trots mededelen dat we een score van 5 sterren en een 9.1 hebben!

Boek HIER een escaperoom voor kinderen

Escape room kinderen

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus