Escape room kinderen

escape-room-kinderen

Escape room kinderen

Mocht je je afvragen waar de ideale escaperoom voor kinderen is, hebben wij het antwoord: bij Villa BreTil! In deze nieuwe blog lees je alles over de verschillen tussen kinder- en volwassen ontsnappingskamers.

Verschil

escape-room-kinderen
Escape room kinderen

Zoals gezegd zijn er twee soorten escape rooms. Een escape room voor kinderen en een escaperoom voor volwassenen. De kamers voor kids zijn anders ingedeeld dan de volwassen kamers. Zo is het spel makkelijk en sluit de uitleg beter op hen aan. Bovendien schenken we een glaasje ranja in. Het is tevens mogelijk om taart te eten. Ook wanneer er geen jarige is! Bij kinderkamers zijn begeleiders van belang. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een kind claustrofobisch is of naar het toilet moet. De kids kunnen het beste van tevoren nog even naar het toilet gaan. Als iemand toch dringend moet plassen, is dat alsnog mogelijk. Hij of zij kan vervolgens echter niet meer deelnemen aan het spel.

Eng?

Veel ouders en begeleiders stellen ons de vraag: is de escape room voor kinderen eng? Geen zorgen, dat is niet het geval. Wel is het spannend en soms een beetje mysterieus. Dit maakt je scherp en zo wordt het spel nog leuker! Het thema blijft natuurlijk kindvriendelijk bij Villa BreTil.

Kamer boeken

Ben je overtuigd en wil je een escape room voor kinderen reserveren bij Villa BreTil? Leuk! Je kunt dit het beste doen via onze website onder het kopje RESERVEREN. Je kunt hier aangeven in welke kamer je wil spelen en hoeveel kinderen er zullen zijn. Weet je nog niet precies hoeveel kids er aanwezig zullen zijn? Vul dan het minimaal aantal in. Bij aankomst kun je dan het exacte aantal doorgeven en heb je de mogelijkheid om in de villa zelf te betalen.

Reserveer HIER een ontsnappingskamer voor kids

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus