Escape room Gilze

escape-room-gilze

Escape room Gilze

Op zoek naar een leuk dagje uit in Gilze? Dan ben je bij escaperoom Villa BreTil aan het juiste adres. In deze blog lees je alles over onze escape room in het Noord-Brabantse Gilze.

Villa BreTil

escape-room-gilze
Escape room Gilze

Escaperoom Villa BreTil is opgericht in het jaar 2017 en behoort tot één van de leukste en spannendste escape rooms van Nederland! Onze escape room in Gilze ligt precies tussen de grote steden Breda en Tilburg in. Plak de eerste drie letters van beide Noord-Brabantse steden in en je krijgt de naam van onze zogeheten ontsnappingskamer. Het adres is Julianastraat 8 in Rijen. We zijn op maandag tot en met vrijdag geopend om 13:00 uur en sluiten de deuren om 23:15 uur. In het weekend sluiten we op hetzelfde tijdstip maar openen we iets eerder, namelijk om 10:00 uur.

Kamers

Onze uitdagende escaperoom in Gilze heeft maar liefst twee kamers: tandarts Schillinger en dochter Hannah. De tandarts verhuisde tijdens de Tweede Wereldoorlog naar de villa in het Noord-Brabantse stadje samen met zijn vrouw en dochter. Van meneer Schillinger werd na de oorlog echter niets meer vernomen. Ook Hannah verstopte zich in haar kamer en is sindsdien spoorloos. Kun jij ontdekken wat er is gebeurd in de praktijk en waar Hannah is gebleven?

Kamer boeken

Je kunt op verschillende manieren een kamer reserveren in escape room Gilze. Zo is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Deze is te vinden op onze website onder het kopje ‘contact’. Je kunt natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen naar info@villabretil.nl. Tot slot zijn we ook telefonisch bereikbaar op +0161 20 30 40. Wil je een afspraak annuleren? Dit kan natuurlijk ook. Hou er echter rekening mee dat je dit minimaal 24 uur van tevoren doet. Doe je dit niet, moeten we de afspraak helaas in rekening brengen.

Reserveer HIER een escaperoom bij Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus