Escape room diner

escape-room-diner

Escape room diner

Ben je op zoek naar een ideaal dagje uit? Kom dan naar het escape room diner van Villa BreTil! Bij ons kun je lekker escapen in één of meerdere ontsnappingskamers, gevolgd door een heerlijk diner.

Escaperoom diner

escape-room-diner
Escape room diner

Bij Villa BreTil’s escape room diner kun je ervoor kiezen om voor- of na het escapen te genieten van een heerlijk diner. Je kunt er met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s voor kiezen om een hapje te gaan eten in de restaurants die een paar meter van onze villa zijn te vinden. We ontvangen je in ieder geval in onze huiskamer waar het altijd erg gezellig is. Ook hier is een hapje en een drankje mogelijk.

MoordDiner

Villa BreTil is onlangs een unieke samenwerking aangegaan met Agatha Events. Je kunt nu ook dineren in onze villa, echter wel iets anders dan je gewend bent. Er zal namelijk live een moord worden gepleegd terwijl jij met je vrienden, familie en/of collega’s aan het eten bent. Maak je geen zorgen, het is natuurlijk niet echt. De moord op professionele acteurs zullen echter wel zeer realistisch zijn. Na het diner zal aan jou gevraagd worden om een politierapport in te vullen, waarna de agenten de dader(s) op kan pakken. Na het escaperoom diner zul je gaan spelen in de escaperoom van tandarts Schillinger of zijn dochter Hannah… Inschrijven voor dit moorddiner kun je het beste doen op www.moorddiner.nl.

Locatie

Je weet nu wat de mogelijkheden zijn voor het escape room diner. We vertellen je graag nog wat over Villa BreTil zelf. We zijn opgericht in 2017 en behoren inmiddels tot één van de spannendste escaperooms van Nederland. Villa BreTil is gelegen aan de Julianastraat op nummer 8 in Rijen. Deze plaats ligt tussen Breda en Tilburg in, vandaar de naam van onze escaperoom.

Reserveer HIER voor een diner bij Escaperoom Villa BreTil

Escaperoom

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus