Escape room boeken met veel uitdaging

escape-room-boeken-met-veel-uitdaging

Escape room boeken met veel uitdaging

Wil je een escape room reserveren met veel uitdaging? Dan ben je bij Villa BreTil aan het juiste adres. Lees in deze nieuwe blog alles over onze ontsnappingskamers, het maken van een reservering en onze contactgegevens.

De kamers van Villa BreTil

escape-room-boeken-met-veel-uitdaging
Escape room boeken met veel uitdaging

Momenteel zijn er twee kamers beschikbaar bij escape room Villa BreTil. Alle kamers zijn gebaseerd op het verhaal van de heer Schillinger, een tandarts uit Duitsland die zich tijdens de oorlog in de villa in Rijen vestigde samen met zijn vrouw en dochter Hannah. Over de heer Schillinger en zijn dochtertje hebben we een aparte kamer. In de toekomst komen er daar nog twee bij. Eén ding is zeker: alle kamers zijn een ware uitdaging! Escape room boeken met veel uitdaging doe je dus bij Villa BreTil.

Kamer reserveren

Bij het escape room boeken met veel uitdaging kun je het beste naar onze website gaan en naar het kopje ‘reserveren’ gaan.  Daar kun je bepalen of je in de kamer van de heer Schillinger of in de kamer van Hannah wil spelen. Wil je met een grote groep spelen? Dan kun je het beste even bellen of mailen. Dit geldt eveneens als je op de dag zelf wil spelen.

Onze contactgegevens

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Ons telefoonnummer is +0161 20 30 40 en ons e-mailadres is info@villabretil.nl. Overigens is het bij Villa BreTil ook mogelijk om via de site contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier. Deze is te vinden onder het kopje ‘contact’. Onze villa is gelegen tussen Breda en Tilburg, vandaar ook de naam BreTil: Rijen. Ons adres voor het escape room boeken met veel uitdaging is Juliastraat 8, 5121 LR Rijen.

Boek HIER een kamer van escape room Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus