Escape room boeken met veel uitdaging

escape-room-boeken-met-veel-uitdaging

Escape room boeken met veel uitdaging

Wil je een escape room reserveren met veel uitdaging? Dan ben je bij Villa BreTil aan het juiste adres. Lees in deze nieuwe blog alles over onze ontsnappingskamers, het maken van een reservering en onze contactgegevens.

De kamers van Villa BreTil: Tandarts Schillinger en Hannah

escape-room-boeken-met-veel-uitdaging
Escape room boeken met veel uitdaging

Momenteel zijn er twee kamers beschikbaar bij escape room Villa BreTil. Alle kamers zijn gebaseerd op het verhaal van de heer Schillinger, een tandarts uit Duitsland die zich tijdens de oorlog in de villa in Rijen vestigde samen met zijn vrouw en dochter Hannah. Over de heer Schillinger en zijn dochtertje hebben we een aparte kamer. In de toekomst komen er daar nog twee bij. Eén ding is zeker: alle kamers zijn een ware uitdaging! Escape room boeken met veel uitdaging doe je dus bij Villa BreTil.

Kamer reserveren

Bij het escape room boeken met veel uitdaging kun je het beste naar onze website gaan en naar het kopje ‘reserveren’ gaan.  Daar kun je bepalen of je in de kamer van de heer Schillinger of in de kamer van Hannah wil spelen. Wil je met een grote groep spelen? Dan kun je het beste even bellen of mailen. Dit geldt eveneens als je op de dag zelf wil spelen. Als je niet weet met hoeveel mensen je komt spelen, vragen we je om het maximaal aantal personen door te geven. Je kunt dan afrekenen op locatie via pin of contact. Let op: je boeking is pas definitief als je een bevestigingsmail van ons hebt gekregen. Zo kun je altijd aantonnen dat je een kamer hebt gereserveerd. Je kunt de boeking altijd wijzigen. Hou er rekening mee dat je dit minimaal 24 uur van tevoren doet. Doe je dit niet, moeten we het helaas in rekening brengen.

Onze contactgegevens

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Ons telefoonnummer is +0161 20 30 40 en ons e-mailadres is [email protected] Overigens is het bij Villa BreTil ook mogelijk om via de site contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier. Deze is te vinden onder het kopje ‘contact’. Onze villa is gelegen tussen Breda en Tilburg, vandaar ook de naam BreTil: Rijen. Ons adres voor het escape room boeken met veel uitdaging is Juliastraat 8, 5121 LR Rijen.

Ontstaan

Vaak krijgen we de vraag: hoe is een escape room ontstaan? Het begon allemaal bij een computerspelletje. Crimsom Room was een game dat enorm populair was. Door het oplossen van puzzels en raadsels kon je de kamer verlaten. Later besloot een man uit Hongarije om dit in het echte leven te realiseren. Ook dit was ontzettend populair, waardoor het overwaaide naar de rest van de wereld en dus ook naar Nederland. In 2017 zijn de deuren van escaperoom Villa BreTil geopend. De naam BreTil staat voor Breda Tilburg, omdat onze villa gelegen is tussen deze twee Noord-Brabantse steden.

Tips

We geven je graag nog een aantal tips die je kunt gebruiken in onze mooie escape room met veel uitdaging. Allereerst moet je elkaar niet bekritiseren en kleineren. Hierdoor geef je de ander een opgejaagd gevoel en zal hij of zij alleen maar opgefokt raken. Dat zorgt er dan weer voor dat de puzzels en raadsels niet of minder snel kunnen worden opgelost, waardoor je tijd verliest. Onthoud dat het een leuk dagje uit is. Verdeel de rollen en doe je eigen ding. Als je klaar bent met het oplossen van een puzzel of raadsel, kun je iemand anders gaan helpen.

Boek HIER een kamer van escape room Villa BreTil in Rijen

Escaperoom kinderen

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus