Escape room boeken in Rijen

escape-room-boeken-in-rijen

Escape room boeken in Rijen

Wil je een escape room boeken in Rijen? Dan moet je bij Villa BreTil zijn! Onze villa is gelegen tussen Breda en Tilburg en is dus perfect bereikbaar . Lees in deze nieuwe blog alles over Rijen, onze kamers én boekingen van grote groepen.

Kamers

escape-room-boeken-in-rijen
Escape room boeken in Rijen

Op dit moment kunnen er in twee kamers gespeeld worden bij het escape room boeken in Rijen. Alle kamers zijn gebaseerd op het verhaal van de familie Schillinger tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de kamers van Dhr Schillingen en zijn dochtertje Hannah kan al worden gespeeld. Kun jij ontdekken wat er is gebeurd in de operatiekamer van Dhr Schillinger tijdens de oorlog en lukt het jou om Hannah te vinden, zodat ze weer lekker buiten kan spelen?

In de toekomst komen er zoals gezegd nog twee kamers bij. Deze kamers zijn op dit moment in aanbouw. Bij alle kamers krijg je precies één uur de tijd om proberen te ontsnappen.

Grote groepen

Onze escape room boeken in Rijen kan over het algemeen worden gedaan voor kleine groepen. Zo heeft de kamer van Dhr Schillinger een vereiste van 2 tot 6 spelers en Hannah 4 tot 8 spelers. Het is bij Villa BreTil echter ook mogelijk om een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit te maken. Wil je met meer mensen de kamer betreden? Dit is bespreekbaar. Stuur hiervoor even een mailtje of bel ons. Onze contactgegevens komen later in deze blog aan bod.

Rijen

Je kunt onze escape room boeken in Rijen. Deze plaats is de grootste van de gemeente Gilze en Rijen. Het is gelegen tussen Breda en Tilburg en dus ideaal voor mensen uit beide omgevingen. Het bedenken van de naam van onze escaperoom was dat ook niet zo moeilijk. Plak de eerste drie letters van beide steden achter elkaar en je krijgt de naam van de villa. Rijen telt bijna 17.000 inwoners. Een leuk feitje: de naam van de plaats komt vermoedelijk van Rijt, dat ‘kleine waterloop’ betekent. Tussen de jaren ’20 en ’50 werd soms de naam Reijen gebruikt.

Tarieven bij Villa BreTil

Zoals je eerder in deze blog over escape room boeken in Rijen hebt kunnen lezen kun je de kamer van tandarts Schillinger al betreden vanaf 2 personen. Dit zijn de tarieven voor het escapen in de tandartspraktijk: 2 personen voor €85, 3 personen voor €85, 4 personen voor €95, 5 personen voor €105 en tot slot 6 personen voor €115. Bij Hannah dienen minimaal 4 personen de kamer te breden. 4 personen voor €95, 5 personen voor €105, 6 personen voor €115, 7 personen voor €125 en 8 personen voor €135.

Openingstijden en adres

De spannende escape room in Rijen is op maandag tot en met zondag geopend. Op maandag tot en met vrijdag openen we de deuren om 13:00 uur. Deze gaan weer dicht om 23:15 uur. Op zaterdag en zondag zijn we al open om 10:00 uur. Net als doordeweeks is de sluitingstijd in het weekend 23:15 uur. Onder bepaalde omstandigheden kunnen de openingstijden afwijken. Denk aan Goede Vrijdag, Pasen, Kerstmis en Oud en Nieuw. Hou hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten. We zijn actief op zowel Facebook als Instagram. Het adres van de villa is Julianastraat 8, 5121 LR Rijen.

Neem contact met ons op

Als je vragen en/of opmerkingen hebt over het escaperoom boeken in Rijen kun je altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op onze website in. Je dient je naam, e-mailadres en vraag en/of opmerking in te vullen. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op per mail of telefoon. Je kunt ons natuurlijk ook gewoon een mailtje sturen. Het e-mailadres van escaperoom Villa BreTil is info@villabretil.nl. We zijn eveneens telefonisch bereikbaar. Ons telefoonnummer is +0161 20 30 40.

Escape room boeken in Rijen doe je HIER

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus