Escape room boeken in Rijen

escape-room-boeken-in-rijen

Escape room boeken in Rijen

Wil je een escape room boeken in Rijen? Dan moet je bij Villa BreTil zijn! Onze villa is gelegen tussen Breda en Tilburg en is dus perfect bereikbaar . Lees in deze nieuwe blog alles over Rijen, onze kamers én boekingen van grote groepen.

Kamers

escape-room-boeken-in-rijen
Escape room boeken in Rijen

Op dit moment kunnen er in twee kamers gespeeld worden bij het escape room boeken in Rijen. Alle kamers zijn gebaseerd op het verhaal van de familie Schillinger tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de kamers van Dhr Schillingen en zijn dochtertje Hannah kan al worden gespeeld. Kun jij ontdekken wat er is gebeurd in de operatiekamer van Dhr Schillinger en kun jij Hannah vinden zodat ze weer lekker buiten kan spelen?

In de toekomst komen er zoals gezegd nog twee kamers bij. Deze kamers zijn op dit moment in aanbouw. Bij alle kamers krijg je precies één uur de tijd om proberen te ontsnappen.

Grote groepen

Onze escape room boeken in Rijen kan over het algemeen worden gedaan voor kleine groepen. Zo heeft de kamer van Dhr Schillinger een vereiste van 2 tot 6 spelers en Hannah 4 tot 8 spelers. Het is bij Villa BreTil echter ook mogelijk om een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit te maken. Voor meer informatie en/of specifieke wensen kunt u altijd even bellen naar 0161 203040. Natuurlijk kunt u ons ook mailen. Ons e-mailadres is info@villabretil.nl.

Rijen

Je kunt onze escape room boeken in Rijen. Deze plaats is de grootste van de gemeente Gilze en Rijen. Het is gelegen tussen Breda en Tilburg en dus ideaal voor mensen uit beide omgevingen. Het dorp telt bijna 17.000 inwoners. Een leuk feitje: de naam van de plaats komt vermoedelijk van Rijt, dat ‘kleine waterloop’ betekent. Tussen de jaren ’20 en ’50 werd soms de naam Reijen gebruikt.

Escape room boeken in Rijen doe je HIER

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus