Escape room 2 personen

escape-room-2-personen

Escape room 2 personen

Op zoek naar een escaperoom voor twee personen? Stop met zoeken! Bij ons ben je aan het juiste adres. Lees in deze nieuwe blog van Villa BreTil alles over de etiquette in een ontsnappingskamer.

Spelregels

escape-room-2-personen
Escape room 2 personen

Het klinkt vanzelfsprekend: hou je aan de regels. Dit geldt ook voor een escape room voor 2 personen, aangezien je door het verbreken van de regels bijvoorbeeld makkelijker uit de kamer kunt komen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het moet spannend en uitdagend blijven. Later in deze blog lees je meer over tijdsverlies, kritiek en discussies die ontstaan tijdens het spelen in Villa BreTil.

Focus

Het is normaal dat je fanatiek bezig bent in de escape room voor 2 personen. Dit kan echter ook omslaan in elkaar kleineren en bekritiseren. Dat laatste lijkt normaal, en dat is het ook, maar doe dit niet in een escaperoom. We raden je aan om je te focussen op je eigen raadsels en puzzels. Op die manier kun je sneller de kamer verlaten. Bovendien zorgt discussies in de negatieve zin ervoor dat je elkaar opfokt en dat levert alleen maar tijdsverlies op. Onthoud dat de ontsnappingskamer een gezellig en spannend teamuitje is.

Kamer reserveren

Als je een kamer wil reserveren in de leuke en spannende escape room voor 2 personen moet je ongetwijfeld bij Villa BreTil zijn. Je kunt op verschillende manieren een kamer boeken bij ons. Onder het kopje ‘reserveren’ op de website is het makkelijkst. Heb je echter speciale wensen raden we je aan om een mailtje te sturen naar info@villabretil.nl. Onder het kopje ‘contact’ kun je er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen. Tot slot is er de mogelijkheid om telefonisch een reservering te maken. Hiervoor moet je even bellen naar +0161 20 30 40.

Boek HIER een kamer in Villa BreTil voor twee personen

Escape room kinderen

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus