Dagje uit Brabant

dagje-uit-brabant

Dagje uit Brabant

Op zoek naar een leuk, spannend en gezellig dagje uit in Noord-Brabant? Bezoek dan escaperoom Villa BreTil. In deze nieuwe blog beantwoorden we een aantal meest gestelde vragen. 

Wat is een escape room?

Een escape room is ideaal om naartoe te gaan voor een dagje uit in Brabant. Vertaald naar het Nederlands betekent het letterlijk ontsnappingskamer en dat is het in feite ook. Je wordt samen met je vrienden, familie, collega’s of klasgenoten opgesloten in een kamer. Door het oplossen van puzzel en raadsels is het de bedoeling dat je uit de kamer ontsnapt. Je krijgt hiervoor precies één uur bij Villa BreTil.

dagje-uit-brabant
Dagje uit Brabant

Ben ik opgesloten in de kamer en is het eng?

Om op de eerste vraag terug te komen: ja, je zit opgesloten in de kamer. Het is echter te allen tijde mogelijk om de ruimte te verlaten door middel van een noodknop. Je wordt eveneens met een camerasysteem door ons gemonitord. Hou er echter rekening mee dat wanneer je eenmaal de kamer hebt verlaten, je niet meer terug kunt komen. Een escaperoom voor een dagje uit in Brabant is overigens niet eng. Wel is het een spannend, maar dat hoort erbij. Het is een beleving, maar niet eng.

Kan ik mijn boeking nog wijzigen en kan ik achteraf betalen?

Het is mogelijk om wijzigen aan te brengen aan je boeking voor het dagje uit in Brabant bij Villa BreTil. Dit dien je echter minimaal 24 uur van tevoren te doen. Ook kan je ervoor kiezen om op locatie te betalen. Als je eventueel nog wat drankjes wil nuttigen, kun je achter betalen via contant of pin.

Is de escape room rolstoelvriendelijk?

Villa BreTil beschikt over twee kamers. De kamer van Hannah is niet rolstoelvriendelijk, maar de kamer van Tandarts Schillinger is in goed overleg te bezoeken met een rolstoel. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (0161 203040) of stuur even een mailtje (info@villabretil.nl).

Boek HIER een kamer in escape room Villa BreTil

Escaperoom

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus