Bedrijfsuitjes

Beleef samen met uw collega’s een gezellige dag bij Escaperoom Villa Bretil

Een teamuitje waar écht iedereen van geniet? Neem uw collega’s mee naar Escaperoom Villa Bretil, de Escaperoom voor jong en oud met een hele leuke beleving en puzzels voor waaghalzen, dagdromers en avonturiers.

Een teamuitje bij Escaperoom Villa Bretil is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Dit kan variëren van enkel het spelen van de kamers tot een geheel verzorgd dagje uit met onder andere een outdoor Speurtocht.

Een teamuitje bij de Escaperoom Villa Bretil staat garant voor inspiratie, saamhorigheid en beleving. Een perfecte combinatie van ontspanning, plezier en elkaar in een ongedwongen sfeer nog beter leren kennen.

Een Teamuitje op maat

Word ontvangen met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Geniet van sfeer of daag elkaar uit tijdens het spelen van onze rooms. ’s Middags worden knorrende magen weer stil met een luncharrangement en u kunt uw bezoek afsluiten met een gezamenlijk diner in één van de restaurants binnen een straal van 100 meter. ( Café-Eeterij ’t Vermaeck of Dining Plaza Rijen)

Wilt u het teamgevoel versterken? Neem dan contact met ons op, want uw wens is onze passie en kracht waar we sterk in zijn. We bezorgen u en uw collega’s een onvergetelijke dag waar nog lang over gesproken gaat worden.

Powered by Webconexus