Bedrijfsfeestje Breda

bedrijfsfeestje-breda

Bedrijfsfeestje Breda

In deze nieuwe blog van escaperoom Villa BreTil lees je alles over het leukste bedrijfsfeestje in Breda. Speel samen met je collega’s in één van onze escape rooms, welke is gelegen in Rijen (vlakbij Breda).

Escape rooms in Nederland

bedrijfsfeestje-breda
Bedrijfsfeestje Breda

Er bevinden zich meer dan maar liefst 500 ontsnappingskamers in Nederland. De leukste is natuurlijk escape room Villa BreTil. Als je een bedrijf hebt dat is gevestigd in de omgeving van Noord-Brabant, raden we je aan om een bedrijfsfeestje in Breda te vieren in onze escape room.

Villa BreTil

Villa BreTil is dé escaperoom voor een gezellig bedrijfsfeest in Breda. Het is mogelijk om vanaf 10 personen te spelen. Het teamuitje is geschikt voor jong en oud. Ook is het ideaal voor waaghalzen, avonturiers en dagdromers. Voordat je begint met spelen, wordt de groep ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers erbij. Je kunt er ook voor kiezen om af te sluiten met een gezamenlijke diner. De restaurants bevinden zich slechts 100 meter van onze escape room vandaan. Kortom: wij verzorgen jou en jouw collega’s een onvergetelijke dag!

Kamer reserveren

Een kamer in onze villa reserveren kan op verschillende manieren. Allereerst kun je op onze website onder het kopje ‘reserveren’ een kamer boeken. Als je vooraf nog niet precies weet met hoeveel man je komt voor het bedrijfsfeestje, vragen we je om het maximaal aantal personen door te geven. Als je alsnog een wijziging aan wilt brengen, kun je contact met ons opnemen door te mailen naar info@villabretil.nl of even te bellen naar +0161 20 30 40. Je kunt er eveneens voor kiezen om het contactformulier in te vullen op onze website. Dit formulier is te vinden onder het kopje ‘contact’. Als je toevallig in de buurt woont kun je altijd even binnen lopen. Let er wel op dat je minimaal 24 uur van tevoren een wijziging aanbrengt.

Bedrijfsfeest op maat

Tijdens het escape room bedrijfsfeestje in Breda is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen geniet. Zoals je al hebt kunnen lezen is het bij ons mogelijk om te spelen vanaf tien personen. Je kunt ervoor kiezen om het te combineren met een moorddiner. Hierover vertellen we je later in deze blog graag meer. Ook een speurtocht valt onder de mogelijkheden. Een bedrijfsfeest bij Villa BreTil staat garant voor inspiratie, saamhorigheid en beleving. Als je jouw collega’s nog niet goed kent is het dé manier om elkaar beter te leren kennen. Bovendien werk je samen aan teambuilding en wordt de groep (onbewust) een beetje hechter. We bezorgen jou en je collega’s graag een onvergetelijke dag.

Onze openingstijden

Escaperoom Villa Bretil is op maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 13:00 uur. We sluiten de deuren om 23:15 uur. In het weekend openen we iets eerder, namelijk om 10:00 uur. Als je om welke reden dan ook specifiek iets eerder of later wil spelen voor jouw bedrijfsfeestje in Breda, kun je het beste contact met ons opnemen.

Moorddiner

Escaperoom Villa BreTil is een unieke samenwerking aangegaan met Agatha Events. Je kunt ervoor kiezen om bij het bedrijfsfeestje Breda van Villa BreTil gebruik te maken van een zogenaamde moorddiner. Tijdens een heerlijk barbecue buffet zal er minimaal één moord live worden gepleegd. Aan jou en je collega’s de taak om deze moord(en) op te lossen. Aan het einde van het buffet wordt er gevraagd om een politieformulier in te vullen. Daarna zal/zullen de dader(s) worden opgepakt. Er zullen maar liefst 6 acteurs aanwezig zijn. Het moorddiner is ideaal om te combineren met het spelen in de escaperoom. Kortom: een live detectivespel waar je actief aan deel kunt nemen. Ook als toeschouwer zul je er veel plezier aan hebben! Een kamer reserveren kan via onderstaande link…

Reserveer HIER een kamer van escape room Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus