Bedrijfsfeestje Breda

bedrijfsfeestje-breda

Bedrijfsfeestje Breda

In deze nieuwe blog van escaperoom Villa BreTil lees je alles over het leukste bedrijfsfeestje in Breda. Speel samen met je collega’s in één van onze escape rooms, welke is gelegen in Rijen (vlakbij Breda).

Escape rooms in Nederland

bedrijfsfeestje-breda
Bedrijfsfeestje Breda

Er bevinden zich meer dan maar liefst 500 ontsnappingskamers in Nederland. De leukste is natuurlijk escape room Villa BreTil. Als je een bedrijf hebt dat is gevestigd in de omgeving van Noord-Brabant, raden we je aan om een bedrijfsfeestje in Breda te vieren in onze escape room.

Villa BreTil

Villa BreTil is dé escaperoom voor een gezellig bedrijfsfeest in Breda. Het is mogelijk om vanaf 10 personen te spelen. Het teamuitje is geschikt voor jong en oud. Ook is het ideaal voor waaghalzen, avonturiers en dagdromers. Bovendien werk je samen aan teambuilding en wordt de groep (onbewust) een beetje hechter. Voordat je begint met spelen, wordt de groep ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers erbij. Je kunt er ook voor kiezen om af te sluiten met een gezamenlijke diner. De restaurants bevinden zich slechts 100 meter van onze escape room vandaan. Kortom: wij verzorgen jou en jouw collega’s een onvergetelijke dag!

Kamer reserveren

Een kamer in onze villa reserveren kan op verschillende manieren. Allereerst kun je op onze website onder het kopje ‘reserveren’ een kamer boeken. Als je vooraf nog niet precies weet met hoeveel man je komt voor het bedrijfsfeestje, vragen we je om het maximaal aantal personen door te geven. Als je alsnog een wijziging aan wilt brengen, kun je contact met ons opnemen door te mailen naar info@villabretil.nl of even te bellen naar +0161 20 30 40. Als je toevallig in de buurt woont kun je altijd even binnen lopen. Let er wel op dat je minimaal 24 uur van tevoren een wijziging aanbrengt.

Reserveer HIER een kamer van escape room Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus