5 tips voor het spelen van escape rooms

5-tips-voor-het-spelen-van-escape-rooms

5 tips voor het spelen van escape rooms

Ga je voor het eerst onze escape room in? Dat kan best spannend zijn, vooral als je niet weet wat je te wachten staan. In deze nieuwe blog van Villa BreTil geven we je 5 tips voor het spelen van escape rooms, waardoor je misschien nét iets sneller uit de kamer kunt ontsnappen.

Regels (tip 1)

5-tips-voor-het-spelen-van-escape-rooms
5 tips voor het spelen van escape rooms

Tip 1 van 5 tips voor het spelen van escape rooms is eigenlijk vrij logisch. In sommige kamers wordt van tevoren verteld wat je wel en niet mag verplaatsen. Hierdoor weet je ongeveer waar je moet zoeken en dit scheelt je weer tijd.

Zoeken (tip 2)

Wat je in een escape room altijd moet doen is zoeken. Je gaat op zoek naar patronen, sleutels, cijfercombinaties en/of letters. Daarbij is het handig om altijd achterom te kijken. Door de raadsels op te lossen kun je ontsnappen uit een kamer van Villa BreTil.

Rolverdeling (tip 3)

Een gouden tip bij de 5 tips voor het spelen van escape rooms: verdeel de rollen. Hierdoor zal alles een stuk sneller gaan en kun je de kamer sneller verlaten. Als iedereen nadenkt over hetzelfde raadsel, zal het alleen maar langer duren. Vertrouw een puzzel of raadsel dus toe aan één persoon, hooguit twee personen.

Communiceer (tip 4)

Je kunt je vrienden of familieleden vragen of hij een puzzel of raadsel al heeft opgelost, maar dit zorgt alleen maar voor nog meer druk. Doe dit dus niet te vaak. Als iemand een aanwijzing heeft gevonden zal hij of zij dat zelf wel melden. Dat geldt ook voor jou: als je iets vindt, meld dit dan aan de rest.

Geniet (tip 5)

De laatste tips spreekt net als tip 1 van 5 tips voor het spelen van escape rooms voor zich: geniet. Een escape room is naast spanning en teambuilding ook een erg leuk dagje uit. Eén ding is zeker: in onze villa in Rijen zul je zeker genieten!

Reserveer HIER een escape room van Villa BreTil

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus