2 personen escape room

2-personen-escape-room

2 personen escape room

In deze nieuwe blog van Villa BreTil lees je alles over onze escape room voor 2 personen. Voor vragen en/of opmerking kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@villabretil.nl of even te bellen.

Familie Schillinger

2-personen-escape-room
2 personen escape room

Onze 2 personen escape room staat geheel in het teken van de familie Schillinger. De man des huizes is tandarts en werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gevraagd om in de villa Duitse soldaten te behandelen. Hij schrok echter zo erg van wat er zich allemaal afspeelde dat hij zich verborgen hield in het huis samen met zijn vrouw Idah. Dat geldt eveneens van hun dochter, Idah. Haar ouders besloten dat het beter was om haar de gruwelijke omstandigheden te besparen. Jarenlang werd ze door niemand meer gezien, alhoewel mensen op straat heel af en toe een gezicht voor het raam zagen. Na de oorlog sloegen de Duitse soldaten op de vlucht. Van de familie Schillinger is sindsdien niets meer vernomen.

Kamers

In onze spannende escape room voor 2 personen heb je de keuze uit twee verschillende kamers. Alleerst kun je escapen in de kamer van Zahnarzt Schillinger. Wat tijdens de Tweede Wereldoorlog afspeelde in zijn tandartspraktijk, is vandaag nog niet steeds verdwenen. Kun jij ontdekken wat er precies is gebeurd? Daarnaast is er nog de kamer van zijn dochter: Hannah. Nadat ze de deur deed werd niets meer van haar vernomen. Sommigen zeggen dat ze nog steeds buiten de villa fietst, maar dat is nooit bewezen. Kun jij Hannah vinden? Beide kamers vallen onder de thema’s Avontuur, Geschiedenis, MysterieOorlog en spionage. Handig om te weten: het is ten alle tijde mogelijk om bij calamiteiten de escape room te verlaten door middel van een noodknop.

Vriend en/of vriendin

De 2 personen escape room van Villa BreTil is ideaal om te betreden samen met je beste vriend of vriendin. Door het oplossen van raadsels en puzzels zul je moeten samenwerken en taken verdelen. Hierdoor wordt jullie band alleen maar sterker. Wie weet heb je er na het spelen een nieuwe hobby bij en gaan jullie vaker naar escaperooms.

Cadeaubon

Escapen in een escape room voor 2 personen is een ideale verrassing voor bijvoorbeeld je vriend, vriendin of geliefde. Geef hem of haar een cadeaubon van Villa BreTil en bezorg hem of haar een leuke dag. Je kunt in dat geval het beste even een mailtje sturen naar info@villabretil.nl. Het is tevens mogelijk om ons contactformulier in te vullen op onze website. Het formulier is te vinden onder het kopje ‘contact’. Je kunt ons ook bellen als je geïnteresseerd bent in een cadeaubon. Het telefoonnummer van Villa BreTil is +0161 203040.

Media

De (2 personen) escape room werd in 2014 steeds populairder in Nederland en daarom besteedde het programma De Wereld Draait Door aandacht aan de zogenaamde ontsnappingskamer. Op tv was een demonstratie te zien van hoe je in een escaperoom te werk gaat. In 2015 brachten deelnemers van Boer zoekt Vrouw een bezoekje aan een escaperoom. Later in 2015 volgden Goede Tijden, Slechte Tijdens en in zowel 2017 als 2019 The Big Escape. In het jaar 2019 is er zelfs een spannende bioscoopfilm uitgebracht. De naam van deze film is Escape Room.

Boeken zonder te betalen

Vaak krijgen we de vraag of het mogelijk is om een kamer te reserveren in de escape room voor 2 personen. Het antwoord is ja, het kan. Je kunt ervoor kiezen om het volledige bedrag op de locatie in het Noord-Brabantse Rijen te betalen. Dit kan zowel via pin als contant. Hou er rekening mee dat we de kosten van de eventuele drankjes ook in rekening brengen.

Reserveer HIER een escaperoom (2 personen)

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus