2 personen escape room

2-personen-escape-room

2 personen escape room

In deze nieuwe blog van Villa BreTil lees je alles over onze escape room voor twee personen. Voor vragen en/of opmerking kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@villabretil.nl of even te bellen.

Familie Schillinger

2-personen-escape-room
2 personen escape room

Onze 2 personen escape room staat geheel in het teken van de familie Schillinger. De man des huizes is tandarts en werd tijdens de Tweede Wereldoorlog gevraagd om in de villa Duitse soldaten te behandelen. Hij schrok echter zo erg van wat er zich allemaal afspeelde dat hij zich verborgen hield in het huis samen met zijn vrouw Idah. Dat geldt eveneens van hun dochter, Idah. Haar ouders besloten dat het beter was om haar de gruwelijke omstandigheden te besparen. Jarenlang werd ze door niemand meer gezien, alhoewel mensen op straat heel af en toe een gezicht voor het raam zagen. Na de oorlog sloegen de Duitse soldaten op de vlucht. Van de familie Schillinger is sindsdien niets meer vernomen.

Vriend en/of vriendin

De 2 personen escape room van Villa BreTil is ideaal om te betreden samen met je beste vriend of vriendin. Door het oplossen van raadsels en puzzels zul je moeten samenwerken en taken verdelen. Hierdoor wordt jullie band alleen maar sterker. Wie weet heb je er na het spelen een nieuwe hobby bij en gaan jullie vaker naar escaperooms.

Boeken zonder te betalen

Vaak krijgen we de vraag of het mogelijk is om een kamer te reserveren in de escape room voor 2 personen. Het antwoord is ja, het kan. Je kunt ervoor kiezen om het volledige bedrag op de locatie in het Noord-Brabantse Rijen te betalen. Dit kan zowel via pin als contant Hou er rekening mee dat we de kosten van de eventuele drankjes ook in rekening brengen.

Reserveer HIER een escaperoom (2 personen)

Laat een reactie achter!

Powered by Webconexus