HannaH’s Fantasia

Moeilijksheidsgraad
3-8
Aantal spelers
60
Minuten
HannaH verstopte zich in haar kamer en de deur viel achter haar dicht.. Kan jij HannaH vinden zodat ze weer lekker buiten kan spelen? Gebruik de agenda hieronder om de kamer van Hannah te reserveren.. Meteen de kamer van Zahnarzt Schillinger ook boeken? U kunt eenvoudige meerdere kamers selecteren en reserveren. Online boeken kan tot 2 uur van te voren of bel even naar +0161 20 30 40

Prijzen

  • 3 personen €90
  • 4 personen €100
  • 5 personen €110
  • 6 personen €120
  • 7 personen €130
  • 8 personen €140

Lees het volledige verhaal

Mama en ik moesten met papa mee toen hij ging werken voor de soldaten. Mijn vader is tandarts en dat kan hij heel goed. Tenminste papa moest toch niet voor niets naar dat dorpje Rijen komen om de soldaten te helpen?

Soms hoorden we mensen wel heel hard schreeuwen en duwde dan mijn handen op mijn oren om maar zo weinig mogelijk te horen, maar meestal hielp dat niet echt. In het begin ging ik met mama samen op mijn kamer zitten spelen en dan hoorde ik het nog wel, maar niet meer zo erg.

Steeds vaker zat ik alleen op mijn kamer en het geschreeuw was steeds vaker, ik hoorde papa dan soms heel erg hard lachen en snapte niet goed waarom. Mama was steeds vaker op haar eigen kamer, waar ze graag alleen was als papa aan het werk was.

Op een dag hoorde ik buiten veel geschreeuw en zag de soldaten weg gaan in alle soorten auto’s die ze hadden. Papa zag ik ook buiten, maar werd door de soldaten weg gestuurd en hij zag er radeloos uit. Ik hoorde mijn moeder schreeuwen en ik werd steeds banger. Toen probeerde ik de roze deur te openen en vond een plekje om mij te verstoppen.

Nog niemand heeft mij ooit nog gevonden.. Kan jij mij vinden, ik wil zo graag weer buiten spelen.

XXX HannaH

Terug

Online reserveren

Powered by Webconexus